καλησπερα σε ολους
εχω την f&u fls 32225 και εδω και λιγους μηνες ενω συνδεεται κανονικα στο ιντερνετ και ασυρματα και με καλωδιο
κολαει ενω παει να μπει στο youyube και μενει παντα στο λογοτυπο
οποιος μπορει ας με βοηθησει
σας ευχαριστω
Printable View
καλησπερα σε ολους
εχω την f&u fls 32225 και εδω και λιγους μηνες ενω συνδεεται κανονικα στο ιντερνετ και ασυρματα και με καλωδιο
κολαει ενω παει να μπει στο youyube και μενει παντα στο λογοτυπο
οποιος μπορει ας με βοηθησει
σας ευχαριστω
Φίλε Γιάννη,
γι΄ επίλυση του προβλήματός σου αρχικά διάβασε κι εφάρμοσε τα γραφόμενα
του συναδέλφου Νίκου από Λάρισα (thread 2683 post 11 / 22-03-2020 19:25)
για TV HITACHI 32HB4T61.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
καλημερα..το διαβασα το thread αλλα δεν νομιζω οτι βοηθαει στην περιπτωση μου
επισης να αναφερω οτι τωρα το πρωι πηρα την τεχνικη υποστηριξη και μου ειπαν οτι δεν υποστηριζεται πια η εφαρμογη επειδη περασε μια πενταετια!!!! (εγω την εχω τρια χρονια καινουρια απο κωτσοβολο) ισχυει κατι τετοιο ή οι τυποι ειναι ασχετοι και βαριουνται οπως καταλαβα?
μηπως χρειαζεται καμια αναβαθμιση?
εχεις καποιο firmware εσυ? γιατι ειδα και ενα αλλο ποστ που μιλας γι αυτο το μοντελο μαζι με καποιο αλλο μελος το οποιο ομως ειναι baned
ευχαριστω
Έχουν δίκιο. Το youtube μέχρι τα τέλη του 2013 μετέδιδε το περιεχόμενο του μέσω flash streaming και υποστηριζόταν από παλιότερες smart TVs. Μετά το 2013 αν δε κάνω λάθος, η εφαρμογή έκανε ένα major update σε HTML5 format και από τότε οι παλιότερες smart TVs δεν το υποστηρίζουν. Το έχω πάθει και στη δική μου TV. Δεν γίνεται τίποτα, παρά μόνο αν αγοράσεις κaνένα android box και το συνδέσεις στη TV σου και θα έχεις τα πάντα μέσω του box.
Τότε δεν δικαιολογείται. Θα έπρεπε να παίζει. Η ΣΟΝΥ μάλλον το πρόλαβες στην αλλαγή και ήταν ΟΚ. Κάνε ένα update το smart hub της TV. Αυτό το είπες στην αντιπροσωπεία; Τι σου είπαν;
Επειδή είπες ότι την αγόρασες το 18 πως σου λένε ότι είναι πενταετίας;;:confused1: εκτός αν είτε εις γνώση σου είτε όχι, την αγόρασες μεν το 2018 αλλά είναι αρκετά παλιότερο μοντέλο.. Μήπως πριν ένα μήνα όπως λες έκανες καμία αναβάθμιση; Γιατί εγώ έτσι συνέβη με τη δική μου. Μέχρι το '15, '16 περίπου είχα youtube κανονικά και έπειτα μετά από μια αναβάθμιση που του πέρασα..τέλος το youtube..
Τότε πήγαινε στο smart center της TV σου ή όπως το ονομάζει τέλοσπάντων η F&U και ξανακατέβασε την εφαρμογή του youtube.
δεν πιανει αυτο το εχω κανει..
Στο post σου #3 ρωτάς μήπως χρειάζεται αναβάθμιση οπότε υπέθεσα ότι δεν έχεις κάνει. το πρόβλημα σίγουρα είναι θέμα λογισμικού. Υποθέτω ότι οι άλλες εφαρμογές σου παίζουν κανονικά, έτσι; Μου φαίνεται περίεργο μέχρι πριν ένα μήνα να παίζει κανονικά όπως λες, στο ενδιάμεσο διάστημα να μην έκανες όπως λες απολύτως τίποτα, αναβάθμιση, firmware upgrade, κλπ. οτιδήποτε και ξαφνικά το youtube σταμάτησε να παίζει. Κάτι έχει γίνει και σου έχει ξεφύγει. Δεν μπορεί στα καλά καθούμενα μια εφαρμογή που έπαιζε όπως λες μέχρι πριν λίγο, να σταματήσει.. Πάντως φοβάμαι αυτό που ανέφερα και αρχικά. Ότι είναι θέμα ασυμβατότητας της εφαρμογής με τα format που υποστηρίζει η TV. Μπορεί ακόμα και να έκανε κάποιο auto update, να μην το πήρες είδηση, να φορτώθηκε το νέο youtube και τέλος..
ναι κανονικα..αναβαθμιση ολοκληρου του λογισμικου εννοουσα..
δεν μπορω να βρω ενα παλιο firmware να βαλω?
Eδω και η δικη μου samsung οπως και αλλες το χουν κοψει το youtube εδω και 2 χρονια και σε ακριβα μοντελα κιολας δεν ειναι μονο η fu που το κανει.
Η μόνη λύση είναι ή android box ή αγορά νέας TV.
Φίλε Γιάννη,
δεν χρειάζεται ν΄ εκνευριζόμαστε τέτοιους χαλεπούς καιρούς.
Αν έχω ή έχουν άλλοι συνάδελφοι firmware αυτό είναι αρχείο
επαναπρογρ/σμού των U10, U12 (EEPROM IC΄s) έχουν κατάληξη
. bin ή .epk (ενίοτε) και χρησιμοποιούνται γι΄ εκκίνηση της συσκευής,
δεν κάνουν για τη περίπτωσή σου.
Κάλεσε το τηλ/νο : 2316006600 (Αμοιρίδης - Σαββίδης, Λεωφ. Ποσειδώνος 45,
Π. Φάληρο), καθημερινά κατά τις ώρες 09:00 – 17:00 και Σάββατο 09:00 – 13:00,
και συνεννοήσου με κάποιο τεχνικό για το θέμα σου.
Εξήγησέ του όλο τ΄ ιστορικό, ανάφερέ του το μοντέλο τ΄ οποίο είναι
πράγματι φορμαρισμένο έτσι που να βλέπεις το YOUTUBE, και πες του
ότι τελικά θα την πας εκεί (στην Αντιπρ/πεία) για να σου την επαναπρογραμματίσουν.
Νομίζω έτσι να πετύχεις ν΄ απολαμβάνεις αυτό που πριν ένα μήνα έβλεπες.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
τους ξαναπηρα και μου ειπαν να παω να δωσω 15 ευρω για αναβαθμιση αλλα δεν ξερουν αν θα λυθει το προβλημα
και οταν τους ζητησα το αρχειο να την κανω εγω μου ειπαν οτι δεν το δινουν!!!
θεωρω οτι αν ηταν σοβαροι ειναι υποχρεωμενοι να διαθετουν τις αναβαθμισεις δωρεαν και στο site τους
Αυτα παθαινεις οταν μπλεκεις με φτηνιαριδες, θυμαμαι οταν κοπηκε το αναλογικο σημα ειχα μια lg
ειχε θυρα pcm αγορασα μια καρτα αλλα δεν δουλευε γιατι ηθελε αναβαθμιση
αφου επικοινωνησα με τους εξυπνους εδω μου ελεγαν τα ιδια και χειροτερα (καποιο εξουσιοδοτημενο της πλακας εδω στην Νικαια, φερτο εδω και 50 ευρω και δεν ξερουμε..)
εστειλα email στην lg και σε μια μερα μου εστειλαν το αρχειο με email και η tv παιζει ακομα!!! αν ακουγα αυτους θα την ειχα πεταξει..αλλα εκει υπηρχε σοβαρη εταιρια απο πισω εδω ποιον να βρεις?
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να παίξει. Και αυτό γιατί ακόμα και να βρεις το προηγούμενο firmware ή αυτό τελοσπάντων που έπαιζε το youtube, δεν πρόκειται να παίξει ως flash streaming αλλά πλέον με τα νέα format του youtube, τα οποία δεν υποστηρίζονται από το συγκεκριμένο μοντέλο της TV σου.Πάντως δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις ό,τι πρότεινε ο Δημήτρης ή να τους την πας αντιπροσωπεία και ό,τι γίνει.
εμενα μου κανει εντυπωση οτι σταματησε πριν 20 μερες-ενα μηνα..αλλιως θα το ειχα αποδεχτει και θα πηγαινα να παρω μια αλλη android πχ
γιατι εδω που τα λεμε τι σμαρτ τωρα μονο το youtube αξιζε τιποτα αλλο δεν ειχε..
καλα σ αυτα τα κοθονια δεν την παω με τιποτα..αυτοι ειναι ικανοι να μην την πειραξουν και να μου παρουν και τα 15..
ειναι η πρωτη και η τελευταια φορα που αγοραζω κατι απο αυτους τους φτηνιαρηδες και θα τους γινει και η καταλληλη διαφημηση εννοειται
Γιάννη,
αυτό που έγραψα στο post μου δεν το ΄γραψα γιατί απλά το σκέφτηκα αλλά
γιατί το ΄χω κάνει ο ίδιος μ΄ ένα tamplet FU&FU που ΄χε χάσει το προγρ/σμό
του, το πήγα στη Λεωφ. Ποσειδώνος 45, περίμενα στ΄ ισόγειο που υπάρχει κι
έκθεση προϊόντων ηλεκτρονικής τεχνολογίας γύρω στα 10΄ και μου τ΄ έφεραν
προγρ/νο.
Δεν πλήρωσα χρήματα κι ο προγρ/σμός κράτησε περίπου 1 χρόνο.
Για τη TV ζητούν 15¤, εγώ νομίζω ότι δεν είναι πολλά χρήματα, αν υπάρχει κάποια
εγγύηση, ενός έτους τουλάχιστον.
Εν ανάγκη πες τους ότι αν ο επαναπρ/σμός κρατήσει γι΄ ελάχιστο χρόνο ή δεν
πετύχουν να βλέπεις YOUTUBE όπως έβλεπες πριν 20 ημέρες ή ένα μήνα που αναφέρεις
τότε θα τους καταγγείλεις στ΄ Ινστιτούτο Καταναλωτή κι θ΄ απαιτήσεις την επιστροφή
των χρημάτων σου συν τα μεταφορικά.
Νομίζω ότι μ΄ αυτό το τρόπο θ΄ ευαισθητοποιηθούν περισσότερο, γιατί ποιόν Αντιπρ/πο
οποιασδήποτε μάρκας ηλεκτρονικής συσκευής τον συμφέρει η δυσφήμιση;
Νομίζω ότι κανείς δεν το ρισκάρει και φυσικά δεν θα το κάνει ούτε ο "Αμοιρίδης - Σαββίδης".
Επιπρόσθετα με τ΄ ίδιο τηλ/νο που αναφέρω στο post 18 μπορείς ν΄ επικοιν/σεις με τα
Κεντρικά (κτήριο "MORRIS", πάροδος 17ης Νοεμβρίου 87, ζώνη ΕΜΟ, Πυλαία Θεσσαλονίκης).
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν πολλές τηλεοράσεις turbox (τουρκίας), hitachi (τουρκίας) κ.α με ανοικτό λογισμικό opera os kai smartvue τσαμπέ που δεν σου δίνουν καμμία εγγύηση υποστήριξης και το χρησιμοποιούν όλες οι τούρκικες φθηνές κατασκευές που έχουν αγοράσει τα brand name hitachi, sharp, nordmende?? αλλά και εργολαβία όπως FU , turbox k.a .Η δικιά μου hitachi (ιταλικό κουτί κατασκευασμένη τουρκία), σταμάτησε να παίζει ΥΤ και κολλούσε στο logo και μετά από ένα μήνα έπαιξε όπως και η turbox ενός φίλου.Μετά ξανασταμάτησε. Δυστυχώς δεν έχουν υποστήριξη σε καινούργια firmware όπως άλλες επώνυμες LG και samsung. H samsung που έχω του 2014 μετο που άλλαξε κώδικα το YT, έβγαλε καινούργιο firmware κια συνεχίζει απροβλημάτιστα.Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα εκτός αν βάλεις TVBOX.Oi FU και αυτές μάλλον τουρκία γίνονται για φθήνια και και κολλάνε το λογότυπο , όπως και οι turbox του πλαισίου και ούτε μπορούν να ασχοληθούν ή να ξέρουν εδώ πως να ξαναγράψουν το firmware.
Είναι αυτό που σου έλεγα κι εγώ φίλε όπως κι ο Γιώργος. Φοβάμαι ότι δεν υπάρχει επίλυση του προβλήματος. ¶ρα πας ή σε αγορά android TV box ή αγορά νέας TV κάπως επώνυμης μάρκας κατά προτίμηση.
οτι πληρώνεις παίρνεις.
Παρολα αυτα δεν ειδα πουθενα να δοκιμασες να κανεις ενα factory reset στην συσκευη. Σε JVC που παταει και αυτη σε σασι VESTEL και εχουν ακριβως το ιδιο λογισμικο με F&U σε πελατη μου ειχα παρομοια θεματα και με ενα factory reset λυθηκε.
Τελος μονο το youtube δεν λειτουργει η και αλλες εγαρμογες?
μόνο το youtube
δύσκολο να βρείς λύση
factory reset χωρίς ιντερνετ,πρώτη εγκατάσταση κ.τ.λ η διαδικασία εξ αρχής
πως θα κάνεις ταυτοποίηση
Είναι αυτά που λέει:
Mboot version
PM ver κλπ?
Εννοείς πως θα ξέρω ποια έχει η άλλη?
θέλει ψαξιμο
δεν υπάρχει λυση, προς το παρόν
στην μητρική και στο πάνελ