εχω 1 ντισκμαν 1.5 χρονο περιπου κ μου κανει τα εξης σε καθε σιντι στο 7 προσπαθει να διαβασει το κομματι κ χανονται πανω απο 10''.επισης σε καθε σχεδον γρατσουνισμενο σιντι μου κανει το παραπανω.τι φταει?σε ολα τα πλευερ τα σιντι παιζονται κανονικα
Printable View
εχω 1 ντισκμαν 1.5 χρονο περιπου κ μου κανει τα εξης σε καθε σιντι στο 7 προσπαθει να διαβασει το κομματι κ χανονται πανω απο 10''.επισης σε καθε σχεδον γρατσουνισμενο σιντι μου κανει το παραπανω.τι φταει?σε ολα τα πλευερ τα σιντι παιζονται κανονικα
Ζανε δεν κανουνε ετσι.Εγω θα σε τιμωρουσα για 3-4 ημερες , με αυτο το ντισκμαν μας εχεις ζαλησει δεν κανουνε ετσι.:cursing:
συγνωμη αφου σου εδωσε αδεια ο συντονιστης Μoutoulos τοτε αλλαζει
ζητω συγνωμη αν σας ζαλισα.θα ηθελα ομως τη βοηθεια σας για να το επισκευασω
δν μπορει να βοηθησει κανεις?
:001_unsure:Ξβ¬ΞΒ±ΞΞΞΞΞΞΞΒ± ΞΒ±ΞΞΞΞΞβ¦ΞΖΞβΞΞ ΞβΞΞ ΞΞ ΞΞΞΒ±ΞΒ½ΞΒ± ΞΒ³Ξβ¦ΞΒΞΞΞΖΞΒ± ΞΒ»ΞΞΞΒ³ΞΞ ΞΞΞΞ ΞΞΞΞΞΒ± ΞβΞΞ ΞβΞΒΞΞΞΞΞΞ ΞΒ ΞΞ ΞΞΞΞΞΒ±ΞΒ²ΞΒ±ΞΞΞΞ ΞΞ ΞΞΞΒ±ΞΒ½ΞΞΞΒ½ΞΞΞΞΞΒ± ΞΞΞΞ ΞΒΞΞΞΞΞΒ± cd.1 ΞβΞΞ Ξβ‘ΞΒ½ΞΞΞΞΞΞΞβ ΞΞΞΞΞβ¦ ΞΞ ΞΞΞβ¬ΞΞ Ξβ¬Ξβ°Ξβ ΞβΞΞ Ξβ*ΞβΞΞΞΒ±ΞΞΞΞΞΞΞΞ Ξβ¬ΞΞΞβ¦ ΞβΞΞΞβ¦ ΞΞ ΞΞΞΒ±ΞΒ½ΞΒ± ΞΞΞΒ½ ΞΞΞΒ± ΞΞΞΒΞΒ±ΞβΞΒ·ΞΖΞΞ ΞΞ Ξβ¬ΞΞΞΒ»Ξβ¦.ΞΞΞΖΞβ‘Ξβ¦ΞΞ ΞΞ ΞΒ±Ξβ¦ΞβΞΞ?
:blush:ΞβΞΞΞβ¦ Ξβ¬ΞΞΞΒΞΒ±ΞΞΞΒ± ΞβΞΞ ΞβΞΒΞΞΞΞΞΞ ΞΒ ΞΞ Ξβ¬ΞΒ±ΞΞΞΞΞΞ ΞΞ ΞΞΞΒ»ΞΒ± ΞβΞΒ± ΞΞΞΞΞΞΞΒ±ΞβΞΞΞΒ± ΞΒ±Ξβ¬ΞΞ ΞΖΞβ‘ΞΞ ΞΞΞΞΞΒ½ ΞΞΞΒ»ΞΒ± ΞβΞΒ± cd.ΞΞΞΒ·Ξβ¬Ξβ°Ξβ ΞΞ ΞΞΞΒ±ΞΒ½ΞΒ± ΞΒ²ΞΒ»ΞΒ±ΞΞΞΞ ΞΞΞΒ± Ξβ¬ΞΞΞβ¦ ΞβΞΞ Ξβ¬ΞΞΞΒΞΒ±ΞΞΞΒ±?
ΟΞΏΟ Ξ³Ο ΟΞΉΟΞ± λιγο ΟΞΏ ΟΟΞΉΞΌΞ΅Ο.ΞΌΞ·ΟΟΟ ΟΞ·Ξ½ Ρκανα? Ξ*αι΢Ρι ολα ΟΞ± ΞΊΞΏΞΌΞ±ΟΞΉΞ± Ξ±ΟΞΏ ΟΟΡδον ολα ΟΞ± cd:-(
Τα πρώτα τα έπιασα τι λένε,τα τελευταία δεν καταλαβαίνω!
brs_19 προσπάθησε να γράψεις σε ελληνικά και όχι σε γραμμική Β!
:-(Ξ·ΟΞ±Ξ½ Ξ±Ξ½ΞΏΞ·ΟΞΏ ΟΞΏΟ ΟΞΏΟ ΟΞΉΟΞ±ΞΎΞ± ΟΞΏ ΟΟΞΉΞΌΞ΅Ο?διαβα΢Ρι ολα ΟΞ± ΞΊΞΏΞΌΞ±ΟΞΉΞ± ΟΞ΅ ΞΌΞ΅ΟΞΉΞΊΞ± cd
Ξ·ΟΞ±Ξ½ ΟΞ±ΞΆΞΏ ΟΞΏΟ ΟΞΏΟ ΟΞΉΟΞ±ΞΎΞ± ΟΞΏ ΟΟΞΉΞΌΞ΅Ο?διαβα΢Ρι ολα ΟΞ± ΞΊΞΏΞΌΞ±ΟΞΉΞ± ΟΞ΅ ΞΌΞ΅ΟΞΉΞΊΞ± cd.ΟΟ Ξ³Ξ½ΟΞΌΞ· Ξ³ΞΉΞ± ΟΞΏ encoding ΞΌΞΏΟ :-(
καμια βοηθΡια?
φίλε όσο γράφεις με ΑΥΤΟ τον τρόπο να είσαι σίγουρος ότι δεν θα πάρεις
απάντηση ΠΟΤΕ !
Φίλε για να βλέπεις και να στέλνεις σωστά τα Ελληνικά,θα πρέπει να αλλάξεις στον browser σου το character encoding όπως βλέπεις στη φωτογραφία.
ΞΎΞ΅ΟΡι ΞΊΞ±Ξ½Ξ΅ΞΉΟ Ξ±ΟΞΏ Ξ½ΞΏΞΊΞΉΞ± 6290?Ξ±ΟΞΏ Ξ±Ο ΟΞΏ ΟΟΞ΅Ξ»Ξ½Ο ΟΞ± ΞΉΞ΅ΟΞΏΞ³Ξ»Ο ΟΞΉΞΊΞ±.βοηθΡιααα!!!
Ο"ΞΏ 6290 Ξ΅ΟttΡι ΟCΟΞΏΞ^2Ξ>>Ξ*ΞΌΞ+/- ΟfΟ"ΞΏ encoding.ΞΌΟCΞΏΟΡιΟ"Ξ΅ Ξ1/2Ξ+/- Ξ^2ΞΏΞ*ΞΈΞ*ΟfΞ΅Ο"Ξ΅?
Ιερογλυφικα τελοσ!ηταν ανοητο που του πιραξα το τριμερ?διαβαζει ολα τα κομματια σε μερικα σιντι.
Παιδια καμια βοηθεια?
Παιδια ΒΟΗΘΕΙΑ! το πλευερ μου αρχισε να μη διαβαζει καποια κομματια. Τι κανω??
το τελος πλησιαζει(να το πας σε τεχνικο να σου το ρυθμισει)η να βαλεις στα σημεια τεστ του λειζερ παλμογραφο και να παρεις ιχνος πλεγμα και κατα τον καθετο αξονα στο ανω σημειο ομοιομορφες καμπυλες παντα με μικρομετρικη ρυθμιση. (αν εχεις παει στο τερμα το τριμερ ειτε αριστερα ειτε δεξια ( το τελος πλησιαζει):head:
Εχει φαει το σερβισ τησ ζωησ του!(κ απο τεχνικο κ απο μενα)του χω πιραξει το τριμερ κ μολισ γυρισει λιγο δεξια τσιριζει το λειζερ.το γυρισα λιγο αριστερα κ διαβαζει σχεδον.Μηπωσ εκανα πατατα?υγ δν εχω παλμογραφο τη ρυθμιση τν εκανα στα τυφλα
Α ξεχασα! Παιζει ρολο που τα σιντι ειναι λιγο γρατσουνισμενα?
Τρίψτα με σμυριδόπανο και μετά με γυαλόχαρτο μετά θα είναι ok.
Χρήστο δε θα χαλάσει αν το τρίψει με γυαλόχαρτο? Ή θελει απαλό τρίψιμο?
Ζάνε, εσύ το service το έκανες πρίν ή μετά τον τεχνικό?
Ο τεχνικός τι σου είπε?
Το σερβισ του το εκανα πριν (οχι με μεγαλη επιτυχια) κ μετα τν τεχνικο.μου ειπε πωσ το λειζερ τν ντισκμαν ειναι διαφορετικο απο τν αλλων πλευερ.σε τι ειναι διαφορετικο?στο ματι?επειδη δν υπαρχουν ανταλλακτικα μου ειπε να μη το ξαναπαω.ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο?δλδ να μη θελει να το ξαναπαω?
Αφού σου είπε να μην το ξαναπάς, σιγουρα δε θέλει να του το ξαναπάς...
Πάντως αν αγοράσεις ένα καινούριο θα ηρεμήσεις... Πολύ φθηνά είναι... Ούτε η επισκευή του αξίζει....
χα χα!ωραιος!!!!δεν παιρνεις και κανα τροχονα το κοψεις στην μεση να ησηχασεις?ολοι σου λεμε να παρεις ενα καινουριο με 20 ευρο να ηρεμησουμε και εμεις.......betacord85 japan made
τα λεφτά της επισκευής , μαζί με τις εργατοώρες που σπατάλησες σε
ένα πεπαλαιωμένο diskman είναι πολλές
με τα λεφτά αυτά θα είχες πάρει ένα νέο diskman ( μπορεί και mp3 player)
και θα σου είχαν περισσέψει και λεφτά , και το βασικότερο από όλα θα είχες ψυχική ηρεμία !
Πέτα το ντισκμαν και πάρε mp3 player να ξεχάσεις και το όνομα σου.. www.advancedmp3players.co.uk σε τιμές σοκ,ασφαλείς συναλλαγες,παράδοση απο Αγγλία σε 3 μέρες κτλ κτλ
Θα σασ φανει καπωσ.Θελω να το επισκευασω αφου οι τεχνικοι δν θελουν.Μπορειτε να βοηθησετε?
συγνωμη αγαπητε φιλε αλλα εμειs ειμαστε οι τεχνικοι και εμειs σου δινουμε τισ καταλληλες συμβουλες και απαντησεις,λοιπων ο καδος ειναι στην απεναντι στην γωνια...betacord85 japan mde
sorry που θα σου το πω αλλα αν στο εφερνα για επισκευη θα το πεταγες; i dont think so!:001_tongue:
panasonic slsx450
Τοσες μερες βλεπω αυτη την ανεξηγητη μανια, σου να σε βοηθησουν να φτιαξεις ενα πραγμα για το οποιο ολοι σου εχουν πει να το πεταξεις ,Εσυ πιστευεις οτι θα κατσει κανεις να ασχοληθει για κατι που κανει 32,98 USD ,η 23,99 Ευρω ? ,Δες εδω https://www.hotbuyselectronics.com/P...r_SL_SX450.htm
αν στο εφερνα για επισκευη θα το πεταγες;:001_huh: