-
HIAOMI 43''
Αν γνωρίζει κανένας ας μου πει γιατί πρόκειτε να την επιστρέψω πίσω. Καινούρια τηλεόραση Hiaomi κάνω συντονισμό και σε κάποια κανάλια ΑΝΤ1 ΜΕGA OPEN σε ταινίες εμφανίζει στο επάνω μέρος της οθόνης παυλίτσες διακεκομένες ( κάτι παρόμοιο με γραμμές επιστροφής που έκαναν οι παλιές τηλεοράσεις CRT) . Τα ίδια κανάλια σε HD δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα αλλά στην περιοχή που είμαι τώρα Σάμος , τα HD κανάλια δεν λειτουργούν συνέχεια οπότε απλά είναι σπαστική η θέαση. Εχω δοκιμάσει τα πάντα σχετικά με ρυθμίσεις οθόνης. Ας γελάσουμε και λίγο. Αν κολλήσω μονωτική ταινία μαύρη στο επάνω μέρος της οθόνης το πρόβλημα λύνεται. Μα είναι δυνατόν...??? Στο σπίτι έχω τηλεόραση Samsung Arrieli και LG , καμία δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα , μόνο η συγκεκριμένη εμφανίζει στο επάνω μέρος αυτό το Bug...Ακούω γνώμες, γιατί τέλος εβδομάδος επιστρέφω Αθήνα και ας είναι να την πάρω μαζί μου για επιστροφή και αγορά άλλης μάρκας..
-
Σε TCL τηλεόραση στο κέντρο της Αθήνας έχω ακριβώς το ίδιο "πρόβλημα" στα μη HD κανάλια. Δεν μπήκα σε διαδικασία να το ψάξω. Ίσως αν παίξεις με το μέγεθος της εικόνας να τις "σβήσεις" από το οπτικό σου πεδίο.
ΥΓ.> Τελικά μπήκα σε πρίζα και το έψαξα. Στις επιλογές της εικόνας/οθόνης υπάρχει μια επιλογή overscan. Σε εμένα δουλεψε