Καλημερα . Εχω μια τηλεοραση Toshiba 48L1433DG και αναβοσβηνει πρασινο/κοκκινο . Μπορει καποιος να με βοηθησει για το τι πρεπει να κανω . Ευχαριστω πολυ !!
Printable View
Καλημερα . Εχω μια τηλεοραση Toshiba 48L1433DG και αναβοσβηνει πρασινο/κοκκινο . Μπορει καποιος να με βοηθησει για το τι πρεπει να κανω . Ευχαριστω πολυ !!
Οι Toshiba γενικώς έχουν τσιπάκια με πρόγραμμα μέσα. Οταν βλακέψει το πρόγραμμα κάνουν τέτοια. Εχω 32άρα ανοιγμένη με το ίδιο πρόβλημα.
Τουρκικη Vestel ειναι;
Ναι τουρκική
Αν δεν βρεις πρόγραμμα να της περασεις ισως βρεθει πλακετα απο σπασμενη. Κανε αναζητηση π για firmware πρωτα και αν δεν βρεις πες αν θελεις κωδικο πλακετας main και ποιο panel φορα να κοιταξω ποιες μπορουν να βρεθουν ελλαδα.
Φίλε Κωνσταντίνε,
από την ιστοσελίδα : https://drive.google.com/file/d/1yZT...ew?usp=sharing
κατεβαίνουν τ΄ αρχεία υλικολογισμικού για τη τηλεόραση Toshiba 48L1433DG με Main Board 17MB95.
Πρόκειται για 2 αρχεία .bin για τις μνήμες U10 (25Q32), U12(25Q64) ΜΟΝΟΝ για chassis : 17MB95S & panel : VES48OUNVS-MO1.
Σε περίπτωση που υπάρχει ως μνήμη τ΄ IC : MX25L1606E μπορεί ν΄ αντικατασταθεί από τ΄ IC : 25Q32.
Για κάθε διαφορετική περίπτωση βέβαια ισχύουν τ΄ αναγραφέντα παραπάνω από τον Θεσσαλονικιό φίλο.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Καλημερα Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια . Πως θα περασω τα αρχεια στην τηλεοραση ομως, μεσω usb ;
Η προσπάθεια να περαστούν τ΄ αρχεία μ΄ USB stick, κενό άλλων εγγραφών, διαμορφωμένο σε FAT32, χωρητικότητος μέχρι 16GB,
έχει δοκιμαστεί αρκετά από συναδέλφους και πολλές φορές έχει επιτύχει, (φυσικά να τηρούνται όλες οι διαδικασίες επαναπρογρ/σμού
στη TV, δηλ. εισαγωγή του stick με τη συσκευή εκτός πρίζας, κατόπιν ενεργοποίησής της και αφήνοντάς τη να κάνει όλο το κύκλο
προγρ/σμού χωρίς διακοπή μέχρι ν΄ επανακιννήσει μόνη της).
Δεν έχεις λοιπόν να χάσεις τίποτα δοκιμάζοντας.
Υπάρχει βέβαια μεγάλη πιθανότητα να μην πετύχει τ΄ εγχείρημα οπότε σ΄ αυτή τη περίπτωση χρειάζεται αποκόλληση των memories IC΄s
και programmer.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης