καλημέρα συνάδελφοι ψάχνω firmware για την jvc lt48k780 αναβη μαυρη εικονα τα λεντ ειναι οκ αναβουν ειχει main bord της αγαπημενες μας vestel 17mb211
Printable View
καλημέρα συνάδελφοι ψάχνω firmware για την jvc lt48k780 αναβη μαυρη εικονα τα λεντ ειναι οκ αναβουν ειχει main bord της αγαπημενες μας vestel 17mb211
Θα βοηθούσε και το πανελ αν έγραφες..
Φίλε Μάνθο,
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μ΄ ΥΓΕΙΑ.
Εκτός αυτού που γράφει ο φίλος Μανώλης για το τύπο του panel της τηλεόρασής σου,
που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, μπορείς να κατεβάσεις από το link : https://www.elektroda.com/rtvforum/topic3646566.html ,
αφού κάνεις εγγραφή με τ΄ e-mail σου στο site της elektroda.com, συμπιεσμένο αρχείο,
με 7 αρχεία λογισμικού τύπου .bin & αρχείο AQ.bin, αρχείο PQF.bin, όπως και ξεχωριστό αρχείο γι΄ επαναπρογρ/σμό της EEPROM : MX25L1606E_U135.BIN,
(κι όλα αυτά αφού κάνεις αποσυμπίεση εδώ του αρχικού αρχικού συμπιεσμένου αρχείου που θα κατεβάσεις όπως κι αφού ανοίξεις
το σχετικό φάκελλο) και να κάνεις ένα επαναπρογραμματισμό της τηλεόρασής σου γιατί ο Πορτογάλος χρήσης που τ΄ ανέβασε στο
προαναγραφόμενο site αναφέρει ότι κάνει γι΄ αρκετά μοντέλα τηλεοράσεων με chassis : 17MB211.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
το σιγκεκριμενο αρχειο ειναι για MX25l1 εμενα φοραει 25q16jvs δεν νομιζω να ταιριάξω
Εφόσον λοιπόν η EEPROM που φοράει το σασί σου είναι φορτωμένη στ΄ IC : 25Q16,
και τ΄ ανάλογο αρχείο έχει σβηστεί από το site της elektroda.com στείλε p.m. με τ΄ e-mail σου
και θα στ΄ ανεβάσω μέσω του wetranfer.com ,
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Καλησπέρα, έχω και εγώ την ίδια TV με το ίδιο πρόβλημα. Έχει backlight αλλά η εικόνα είναι μαύρη.
Θα μπορούσατε να μου στείλετε το αρχείο αναβάθμισης που έχετε στην κατοχή σας;