Δεν ξέρω πως μπήκε ο κωδικός και δεν με αφήνει να δω τηλεόραση και ούτε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , το εγχειρίδιο είναι εδώ προσπάθησα , δεν μπορώ να βγάλω άκρη ..!!!
Συνημμένο Αρχείο 46279
Συνημμένο Αρχείο 46280
Printable View
Δεν ξέρω πως μπήκε ο κωδικός και δεν με αφήνει να δω τηλεόραση και ούτε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , το εγχειρίδιο είναι εδώ προσπάθησα , δεν μπορώ να βγάλω άκρη ..!!!
Συνημμένο Αρχείο 46279
Συνημμένο Αρχείο 46280
Φίλε Γιώργο,
ανχρησιμοποιήσεις τη μετάφραση "GOOGLE" στη σελίδα 43 του User Manualαπό το site
πουπαραθέτεις τότε θα διαπιστώσεις ότι για να ξεκλειδώσεις τη τηλεόρασή σου πρέπει
να βάλειςPIN χρησιμοποιώντας τ΄ αριθμητικά πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου "1...", το 1234,
μετά μετα πλήκτρα "<" ">" θ΄ επιλέξεις"Απενεργοποίηση" και τέλος θα πληκτρολογήσεις "EXIT".
Αυτάισχύουν για την περίπτωση που δεν έχει ενεργοποιηθεί κάποιο άλλο PINδιαφορετικό του
εργοστασιακούγιατί σ΄ αυτή τη περίπτωση για ν΄ απενεργοποιηθεί το κλείδωμα θα πρέπει να
γνωρίζειςαυτό το PIN.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Δημήτρη ευχαριστώ πολύ για την απάντηση , έχω δοκιμάσει τον κωδικό 1234 και δυστυχώς δεν ταιριάζει , δεν ξέρω ποιος μπορεί να είναι ο κωδικός . Θα πρέπει να βρω το Service Menu ( είναι ένα κρυφό μενού που υπάρχει σε κάθε τηλεόραση για περιπτώσεις ανάγκης όπως η δική μου ) και πάλι δεν γνωρίζω πως να ανοίξω αυτό το menu , αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ευχαρίστως να την ακούσω !!
Και μία φωτογραφία του μοντέλου και το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης .
Menu 8500 μπαίνεις service mode και αν θυμάμαι στην τρίτη σειρά κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
Νίκο σε ευχαριστώ πολύ , δουλεύει , δυστυχώς είμαι τόσο άτυχος που δεν εκτελεί την εντολή ... μπαίνω στο μενού , όπως είπες η τρίτη επιλογή - TV Configuration - πατάω ΟΚ στο τηλεκοντρόλ , και πέρνω μύνημα - Αποκλεισμός λόγω - . Δοκίμασα και σε κανάλι που παίζει στην τηλεόραση (όλα τα κρατικά κανάλια παίζουν ) εκεί απλός κλείνει το μενού και δεν αντιδρά στην εντολή , δεν βγάζει το μήνυμα ... !! Έβγαλα και μερικές φωτογραφίες μήπως βοηθήσουν .
Αν θυμάμαι φοράει ένα 25q32 κράτα το αρχείο και ξαναγραψε την flash με το αρχείο που έχει στο electroda.
Με οκ δεν γίνεται επιβεβαίωση μόνο με βελάκι δεξιά ξαναδοκιμασε
Δεν το κατάλαβα αυτό που γράφεις , δεν το έχω ξανά κάνει , λίγο ποιο αναλυτικά αν μπορείς .
Όταν πατάω τα βελάκια δεξιά και αριστερά η επιλογή πηγαίνει επάνω και κάτω το ίδιο κάνει με τα βελάκια επάνω και κάτω , το system configuration δουλεύει .