1 Συνημμένο(α)
Πλυντήριο πιάτων AEG F88072IM0P
Καλημέρα στην ομάδα ! Έχω το παραπάνω πλυντήριο πιάτων AEG FAVORIT AEG F88072IM0P
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα , όταν βάζω κάποιο προγράμμα για να κάνω πλύση με το που πάει να ξεκινήσει , σταματάει και αρχίζει να αναβοσβήνει, κωδικός λάθους iCO . Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι συμβαίνει και πως το αντιμετώπισε . Υποθέτω ότι είναι σφάλμα εντολής με τα λίγα που διάβασα και ίσως είναι πρόβλημα στην πλακέτα . Να προσθέσω ότι κοίταξα φίλτρα , παροχή νερού , έκανα reset , βγάζοντας την πρίζα από την παροχή αλλά το πρόβλημα , συνεχίζει . Να επισημάνω ότι γι αυτόν τον κωδικό δεν σου λένε το πρόβλημα που μπορεί να είναι , παρά μόνο να κλείσεις ραντεβού με τεχνικό. Ακόμα στην προσπάθεια μου να επίλυσω το πρόβλημα καθώς έβαζα ένα προγραμμα και έκλεινα την πόρτα έβγαζε τον κωδικό αυτόν , στις προσπάθειες αυτές καθώς ακύρωναν το προγραμμα Άι το ξανά έβαζα μια φορά μόνο δεν έβγαλε των κωδικό , το πλυντήριο άδειασε τα νερά , έβαλε καινούργιο νερό απλά μετά παρέμεινε εκεί χωρίς να κάνει τίποτα και ούτε να ξεκινά η διαδικασία πλύσης .
Κάθε βοήθεια δεκτή και ευχαριστώ εκ των προτέρων .