ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΒΙΝ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
MAIN HK-T.RT2957P61
TCON ST2751A01-4
Printable View
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΒΙΝ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
MAIN HK-T.RT2957P61
TCON ST2751A01-4
Φίλε Δημήτρη,
έχω κατεβάσει ένα αρχείο bin από ένα Ρώσικο forum στο Διαδίκτυο για τ΄ ολοκληρωμένο μνήμης GD25Q64, δεν γνωρίζω όμως αν σου κάνει ή η εγκατάστασή του σου δημιουργήσει
μεγαλύτερο πρόβλημα στη συσκευή σου. Αν όμως το θέλεις για δοκιμή με δική σου ευθύνη γράψε μου το e-mail σου για να στο στείλω.
Επίσης από την ιστοσελίδα https://www.ebay.com/itm/DUMP-BIN-EE...-/142370920664 μπορείς να
βρεις το DUMP BIN EEPROM SPI FLASH MEMORY που κάνει για την Main Board : HK-T.RT2957T61 που φοράει η τηλεόρασή σου, με 9.67€.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΟΥΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ??
EMAIL dimstavris@yahoo.gr ευχαριστω ??//
Καλησπέρα, χρειάζομαι και εγώ το αρχείο αναβάθμισης της FL28101, μήπως το έχει κανένας συνάδελφος;
Καλημέρα σε όλους έχω κ εγώ την εν λόγω τηλεόραση και ψάχνω για firmware αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...έχω δοκιμάσει αυτοhttp://www.howtofixit.gr/forum/showt...ht=fl28101αλλα όταν το προγραμματίζω μου λέει ότι δεν χωράει με αποτέλεσμα να μην ξεκινάει η τηλεόραση
Δεν καταλαβα τουλαχιστον εγω ...πως προγραμματιζεις ενα bin που δεν χωραει.*περιεργο ολα τα ιδια ειναι σε μεγεθοs στα 25q64* ?πως κανει verification o programer?
εφοσον το αρχειο ειναι απο 32ρα και η δικη σου 28ρα αρα αλλο πανελ ...το καλυτερο ειναι να την κανει καποιος pump και να σου στειλει το bin.
εκει εχω κολλησει κανει write αλλα δεν κανει verification ισως κανω κατι λαθος εγω...δεν το εχω ξανακανει και ψαχνομαι γενικα αν εχει καποιος ορεξη να βοηθησει θα το εκτιμουσα
ο προγραμματιστης που εχω ειναι ενας κινεζικος ezp 2019 μολις βαζω το ολοκληρωμενο πανω το αναγνωριζει σαν chip type spi flash gd25q64 απο εκει και μετα δεν αλλαζω κατι. εχω δοκιμασει βεβαια να το προγραμματισω και σαν winbond w25q64 και eon en25q64 ριχνω και το speed αλλα ολα μου κανουν το ιδιο. εχω δοκιμασει και σε αλλον υπολογιστη...