-
Συμπλήρωση υγρών
Καλησπέρα
Εχω ενα ψυγειο Wirlpool διπορτο (κατω καταψηξη πανω συντηρηση) απλό ,οχι no Frost στο οποιο πριν 2 χρόνια αλαχτηκε το στοιχειο (μπηκε εσωτερικα στην συνηρηση) .
Τον τελευταιο μήνα με τις ζέστες το ψυγειο ζορίζετε και δεν κατεβαζει ευκολα θερμοκρασία πιθανόν κατα την επισκευή καπου παρουσιαζει διαροή και εχασε τα υγρα του
Υπάρχει τρόπος να συμπληρωσω μονος μου υγρα (R600a) χωρίς να χρειαστώ αντλία?
Ζυγαριά κουζίνας ψηφιακή εχω
-
ΓΕΙΑ σου φιλε αν δεν εχεις ψυκτικες γνωσεις και τα καταλληλα εργαλεια καλυτερα να μην ασχολειθης με το φρεον αυτο γιατι ειναι εξαιρετικα εφλεκτο αν δεις πανω στο μοτερ εχει ενα τριγωνο με μια φλογα .
-
Ευχαριστώ για την απάντηση σου..
Ψυκτικές γνώσεις δεν εχω ,ουτε εχω εξειδικευμένα εργαλεία , οσο για την επικυνδυνοτητα του φρεον την γνωρίζω
Επειδή μου αρέσει να ασχολουμε με διαφορα ρωτάω για να δω αν μπορω να το κάνω μονος μου καποια στιγμή αν με συμφερει οικονομικα
Αν γνωρ'ιζεις μπορείς να μου πείς σε παρακαλώ αν θέλει συμπληρωμα φρεον ή θέλει αδειασμα και ξαναγεμισμα απο την αρχή στο βαρος που λέει το καρτελακι του ψυγειου και Πόσο χρεωνετε συνήθως (υπάρχει ήδη ρακορ ετοιμο για την πληρωση)
-
Η πλατη παγωνει ομοιομορφα η ειναι παγωμενη η μιση και η αλλη μιση ειναι απλα υγρη?
-
1 Συνημμένο(α)
Οπως ανεφερα το στοιχειο εχει μπεί μεσα στην συντήρηση και οπως μπορείτε να δειτε και στην φωτογραφία που ανεβαζω σχηματιζετε ενα "χιονι" ομοιομορφα στο στοιχειο
Συνημμένο Αρχείο 43890
-
Αν το στοιχειο παγωνει ομοιομορφα δεν χρειαζεται φρεον καλοκαιρι ειναι λογικο να ζοριζεται περισοτερο μετρα θερμοκρασιες και χαμηλωσε τον θερμοστατη για να σταματαει οσο για τα υγρα μην τ επιχειρήσεις μόνος εκτός απο εξοπλισμο που δεν σ συμφέρει να παρεις με τα συγκεκριμένα μην ανακατεύεις.
-
Καλημέρα,
Οντως το στοιχειο παγωνει ομοιομορφα αλλά νομιζω ( πιθανον να ειναι και η ιδεα μου) οτι ζορίζεται να κατεβάσει θερμοκρασία .
Ετσι για εγκυκλοπαιδικους και μονο λόγους υπάρχει περίπτωση να ζορίζεται να κατεβάσει θερμοκρασία απο υπερβολική ποσοτητα υγρών διοτι οταν τοποθετηθηκε το στοιχειο ο σωληνας που πηγαινε στον συμπίεστη πάγωνε σχεδον απο την εξοδο του συμπιεστη καθολο το μηκος , με αποτελεσμα να τρεχουν μετα νερο και να φουσκώσει και ενα ντουλαπι.
Εστι αναγκαστηκα και μονωσω ολο τον σωλήνα με αρμαφλέξ και το προβλημα εξαφανιστηκε (μαλον).
-
Αυτος ο σωληνας που περιγραφεις ειναι η επιστροφη μαλλον απο πολλα υγρα ειναι