-
Sony xplod
Καλησπερα εχω δυο ηχεια αυτοκινητου τα οποια μου χαλασαν στην πρωτη εβδομαδα τα εστειλα πισω για επισκευη μου κρατησαν αλλη μια εβδομαδα 😛 το προβλημα ειναι οτι παιζουν μονο τα twiter του ηχειου αν πατησεις με το δακτυλο σου τη μεμβρανη του παιζει κανονικα αν τ αφησεις παλι τα ιδια ξερει κανεις πως και αν μπορω να τα επισκευασω; ευχαριστω.
-
ειναι σε εγγυηση; αν ναι να τα ξαναπας πισω
-
Οχι δυστηχως δεν είναι πλεον μου την εσπασαν και δεν ξαναασχοληθηκα
-
Και τα δύο?? Κάτι κάνεις πολύ λάθος.. Μήπως τα έβαλες σε μεγάλο ενισχυτή? Για δώσε στοιχεία ηχείων και ενισχυτή
Στάλθηκε από ένα κινητό που χρησιμοποιεί Tapatalk
-
ποια ηταν η τιμη αγορας τους;
-
Ναι και τα δυο Οχι δεν τα εχω σε ενισχυτή παιρνουν κατευθείαν απο την πηγη του αυτοκινητου δεν ειναι τιποτα λαθος τα στοιχεια που βλεπω ειναι sony xplod xs-gt1328f/ peak power 220w /rated power35 w/ 4Ω
-
εχω μεγαφωνα της πλακας για δοκιμες σε ενισχυτες που επισκευαζω. μεγαφωνα του 1-2 watt και οχι καμμια σοβαρη μαρκα. στις δοκιμες τα ψηλοτσιτωνω. παιζουν με μεγαλη παραμορφωση αλλα κανενα δεν εχει καει. μπορει να εχουν σκιστει αλλα καμμενο δεν εχω παρει κανενα. για να σου καηκαν και τα δυο, και να ξανακαηκαν μαλλον κατι προβλημα εχει η πηγη σου. μαλλον βγαζει συνεχη συνιστωσα. με ενα πολυμετρο μπορεις να το διαπιστωσεις.
-
Οχι δεν εχει θεμα η πηγή εβαλα αλλα ηχεια στην ιδια γραμμη και ειναι μια χαρα
-
Επισης το θεμα δεν είναι απο τι προκλήθηκε η βλαβη αλλα απο το πως θα επισκευαστουν τα ηχεια γνωριζει καποιοςΝΎ
-
λαθος.το θεμα ειναι απο τι προκληθηκε η βλαβη. αν δεν βρεις το αιτιο οτι και να κανεις θα εχεις προβλημα. μετρησες τον ενισχυτη για συνεχη συνιστωσα?