-
Hoover
Γεια σας, εχουμε ενα hoover dyt8126 ανω φορτωσης στο οποιο δεν γυρναει ο καδος. Εφερα μαστορα και μου ειπε θελει 350€ ..(το αγορασαμε 800€ πριν απο περιπου 9 χρονια)..μου ειπε θελει καρβουνακια, αμορτισερ, το αντιβαρο εχει ραγισει και η πορτα του καδου θελει επισης φτιαξιμο γιατι κλεινει μεν αλλα εχει φυγει ενα ελατηριο (μαλλον) και ετσι πεφτει προς τα μεσα δημιουργωντας κενο στα πλαγια. Μου ειπε οτι για να δουλεψει το πλυντηριο (να γυρισει ο καδος) θελει καρβουνακια(150€) αλλα μετα θα χαλασουν αλλα πραγματα αν δεν φτιαχτουν και τα αλλα προβληματα. Ετσι αποφασισα να το φτιαξω μονη μου ( τα καρβουνακια τουλαχιστον ..κι αυτο αν υποθεσουμε οτι οντως η βλαβη ειναι αυτη. Ξερει κανεις το μοντελο αυτο; Πρεπει να βγαλω το μοτερ ολο εξω;
Ευχαριστω
-
Το εβγαλα το μοτερ ..το θεμα ειναι αν οντως ειναι τα καρβουνακια...τι αλλο μπορει να ειναι;
-
150 ευρώ για καρβουνάκια ; ασε που μπορεί το μοτερ να είναι brussless χωρίς καρβουνάκια δηλαδή, ανέβασε καμμιά φώτο.
-
Τα βρηκα τα καρβουνακια και τα εβγαλα, θα παω αυριο να παρω αλλα, ειναι φαγωμενα, ελπιζω να ειναι αυτο το προβλημα.
Φωτο πως ανεβαζω; Δεν βλεπω καποια επιλογη. Γραφω απο το κινητο μου.
-
1 Συνημμένο(α)
[QUOTE=Sunpitg;586954]Τα βρηκα τα καρβουνακια και τα εβγαλα, θα παω αυριο να παρω αλλα, ειναι φαγωμενα, ελπιζω να ειναι αυτο το προβλημα.
Συνημμένο Αρχείο 43605
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
1 Συνημμένο(α)
Καρβουνακι hoover dyt 8126Συνημμένο Αρχείο 43606
-
Δημητρα τα καρβουνα εχουν οντως προβλημα.Οταν λες εχει κενο στα πλαγια τι εννοεις,μπορεις να ανεβασεις φωτο να το δουμε?Τα αμορτισερ εφοσον εχουν χαλασει πρεπει οπωσδηποτε να τα αλαξεις γιατι θα κανει πολυ μεγαλητερη ζημια.
Οσο αφορα το ποσο που σου ειπε ειναι εξωφρενικα μεγαλο,κατι δεν παει καλα με τον τεχνικο.
-
Από όσα κατάλαβα εκτός από τα καρβουνάκια ο τεχνικός έχει εντοπίσει σωρεία άλλων βλαβών , το ραγισμένο αντίβαρο είναι σοβαρή υπόθεση και το αναφερόμενο "ελατήριο" προφανώς θα εννοεί ότι γενικώς ο κάδος "κρέμασε" πιθανόν να είναι ελατήριο στήριξης του κάδου ,και από αυτό θα προκύπτει το "κενό " στο πλάι της πόρτας (επειδή όλος ο κάδος θα έχει φύγει από την θέση του) . Θέλει τεχνικό με υπεύθυνες ενέργειες για να φτιαχτεί σωστά χωρίς παραλήψεις .
-
4 Συνημμένο(α)
Το ελατηριο ειναι του μεντεσε της πορτας του καδου και το κενο που ελεγα ειναι αριστερα και δεξια της πορτας. Συνημμένο Αρχείο 43607Συνημμένο Αρχείο 43608Συνημμένο Αρχείο 43609Συνημμένο Αρχείο 43610
-
..Το ελατηριο ειναι ενα σιδερακι που φαινεται να βγαινει στις 2 πρωτες φωτο..