Περιεργο προβλημα τροφοδοτικου LG 37lg2000 HELP!!!
Λοιπον η τηλεοραση οταν ειναι απολυτως κρυα παιρνει μποροστα κανονικα και δε ξανασβηνει ποτε!αν ειναι ζεστη δε παιρνει με τιποτα! το λαμπακι αναβοσβηνει μετα βλεπεις τη μητρικη να αναβει και τελος! δε παινρει ταση το Inverter! επισης δε παιονρω ταση και στη φυσα της μητρικης στο πιν που θα επρεπε να εχει 16.5 v πιθανοτατα για τον ηχο!
εχω κανει απειρες δοκιμες εχω βρει και αλλη πλακετα που δουλευε αλλα αντι για 24 στην εξοδο του Inverter εδινε 11.8! αναβε παντα ομως τουλαχιστον απλα δεν μπορουσαν τα ινωερτερ να αναψουν (λογικο) αλλα τουλαχιστον ξερω οτι η μητρικη δινει κανονικοτατα εντολη!το λαμπακι της πλακετας του ινβερτερ αναβε παντα με αυτο το τροφοδοτικο απλως δεν του εφταναν τα βολτ!
δυστυχως τη πλακετα αυτη τη κατεστρεψα με τισ δοκιμες και ετσι εχω μεινει με την αρχικη! βραχυκυκλωσα καταλαθος τα τρανζιστορ στο πρωτευον και προλο που τα αλλαξα δε ξαναδουλεψε ποτε!δεν ασχοληθηκα παραπανω!
η αρχικη λοιπον οταν πατησεις να αναψει αναβει την μητρικη βλεπεις την οπτικη ινα να αναβει αλλα δεν δινει τα 24 αντ αυτου βλεπεις ενα 0.3v να ερχεται αντι για 24v!το 1.5 του power on ερχεται! τα 3v επισης!
μεχρι στιγμης σ αυτη τη πλακετα εχω κανει τα εξης! αλλαγη ολους τους πυκνωτες στη πανω δεξια μερια (εξοδο μητρικης)αλλαγη ολους τους πυκνωτες εξοδου (αριστερη μερια)του Inverter resolder σχεδον ολη τη πλακετα τροφοδοτικου! αλλαγη καποια απο τα μικρα πυκνωτακια(οχι ολα)!