-
ΨΥΓΕΙΟ Whirlpool!!!!!
παιδια εχουμε ενα ψυγειο no-frost 10ετιαs περιπου και τωρα τελευταια πιανει παγο εσωτερικα οπωs ανοιγειs την πορτα πιsω αριστερα!!!!!μετα απο ερωτηση του τεχνικου κατεληξε πωs ειναι ενα εξαρτημα το οποιο ειναι "θαμενο" μεσα στην πολυουρεθανη που εχει το ψυγειο πισω και δεν μπορει να αλλαχτει!!!!!!να επισημανω πωs με ανοιχτη την πορτα και κρατωνταs το "αυτακι" που εχει για να κλεισει το φωs oταν κλεινει η πορτα η φτερωτη εσωτερικα δουλευει ασταματητα!!!!!βρηκα εναν σειριακο αριθμο που μπορει να φανει χρησιμοs!!!! ΑRC 1798/IX........ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σαs!!!!!
-
Mε το νουμερο που μας δινεις βγαινει απλο ψυγειο συντηρηση και οχι nofrost,πραγμα λογικο αφου στα nofrost o παγος δεν εμφανιζεται εξω.Το ψυγειο δουλευει με πλακετα και οχι με θερμοστατη, πραγμα που σημαινει οτι εχει αισθητηριο.Αν εχω δικιο τοτε ο τεχνικος που το ειδε μιλαει για αισθητηριο μεσα στη μονωση το οποιο αλαζει σηγουρα.σπλος αυτος δεν γνωριζει που ειναι.Η whirlpool το παραδιδει σαν ανταλακτικο,εχω αλαξει καναδυο απο δαυτα.Η γνωμη η δικια μου ειναι οτι δεν εχεις βλαβη αισθητηρα γιατι οπως μας περιγραφεις ο παγος ειναι πισω αριστερα και οχι σε ολοκληρη την επιφανια της πλατης,αν ειχες βλαβη αισθητηρα τοτε θα ειχες παγο σε ολοκληρη την πλατη.Το πιο πιθανο ειναι να εχεις διαροη.Για σηγουρια δωσε μας το s/n που ξεκιναει απο 8..............
-
σακη εχειs δικιο φιλε......απλα θεωρουσαμε πωs ειναι no frost γιατι τοσα χρονια δεν επιανε παγο!!!!και εγω πιστευω πωs ειναι ο αισθητηραs!!!!μου ειπανε στο περιπου που ειναι το θεμα ειναι πωs θα παραγκειλω το ανταλακτικο!!!!!το νουμερο που μου ζηταs ειναι
850117946010!!!!!!!ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!!!!!!
-
Ο αριθμος που εδωσες πρεπει να εχει καποιο λαθος,δεν μου βγαζει τιποτα.Το ψυγειο κανει καλη ψυξη?Ενας χαλασμενος αι θητηρας παρουσιαζει τις εξης βλαβες
1-υπερβολικη ψυξη
2-καθολου ψυξη
3-παγο σε ΟΛΗ την επιφανεια της πλατης και οχι σε ενα μονο σημειο οπως περιεγραψες
Bαλε ενα θερμομετρο και πεςμας θερμοκρασια.
Ο αισθητηρας εχει μια ωμικη αντισταση περιπου στα 2kohm σε θερμοκρασια δωματιου,οταν παγωσει τοτε η αντισταση αυξανεται.Για να καταληξεις θα πρεπει να βρεις που καταληγει το καλωδιο πανω στην πλακετα και να κανεις μετρηση με το ψυγειο ξεπαγωμενο και μετα με το ψυγειο παγωμενο.Αν το ψυγειο ψυκτηκα ειναι ενταξη τοτε θα πρεπει να μην εχεις μεγαλη μεταβολη στην μετρηση για να πουμε οτι εχεις βλαβη αισθητηρα
Σε περιπτωση που χρειαστεις αισθητηρα θα τον παρεις απο τον τοπικο αντιπροσωπο
-
παιδεs να ρωτησω κατι που παρατηρησαμε προσφατα???????????παιζει το ενδεχομενο επειδη εχει κοψει το λαστιχο τιs πορταs να ανεβαζει επανω αερα και να πιανει παγο απο αυτο??????
-
-
ευχαριστω για την απαντηση φιλιππε!!!!!να σαι καλα φιλέ!!!!θα το αλλαξουμε και αs ελπισουμε να ειναι απο αυτο!!!!!ευχαριστω πολυ παντωs......
-
σακη καλησπερα!!!!εντελωs τυχαια κανα ανοιξα το θεμα σημερα και ειδα οτι ειχα κανει λαθοs στο νουμερο.....το σωστο ειναι 850117996010........εξακολουθω να εχω το ιδιο προβλημα αλλα σε μικροτερη εκταση παγου....αλλαξα λαστιχο πορταs...απλα τωρα δεν εχει σχεδον καθολου ψυξη στα κατω 2 ραφια!!!!!!αν μπορεσειs να βρουμε κανα σχεδιο θα ειμαι υποχρεοs!!!!!
-
Για να δουλεψει σωστα το ψυγειο και να εχει ομοιομορφη ψυξη θα πρεπει να δουλευει ο ανεμηστηρας και να παγωνει ομοιομορφα ολη η πλατη.Αν εχεις παγο σε ενα μονο σημειο πανω στην πλατη τοτε μαλλον εχεις διαροη.Σχεδιο δεν χρειαζεσαι μην το ψαχνεις ασκοπα,δεν εχει κατι να σου φανει χρησιμο και αποσο εψαξα διαδυκτιακα δεν μπορεσα να το βρω.