Ανοίγω καινούριο θέμα γιατί το προηγούμενο ήταν μέσα σε παλαιότερο.
Οι παλαιότερες δυο δημοσιεύσεις:
Printable View
Καλησπέρα, τελικά μετά από τόσο καιρό δεν έχω βγάλει άκρη...
Ήρθε άλλο ένας τεχνικός πριν περίπου δυο μήνες (και που το θυμάμαι πριν τις ζέστες δεν κάνω και τίποτα) διέγνωσε πρόβλημα στις πλακέτες των εξωτερικών μονάδων και τις πήρε για έλεγχο σε ηλεκτρονικό που ασχολείται με πλακέτες. Τις πήγε σε δυο ηλεκτρονικούς και η απάντηση του πρώτου είναι ότι είναι χαλασμένες, ενώ τους δεύτερου ότι έχει χαλάσει ο μικροεπεξκεργαστής και δεν επισκευάζονται.
Δεν αμφισβητώ την διάγνωση αλλά πως γίνεται να χαλάσει κάτι τέτοιο, καλά η μια δεν δουλεύει καθόλου αλλά η δεύτερη μπορεί και να δουλέψει για ώρες χωρίς πρόβλημα και άλλες φορές καθόλου;
Γνωρίζουμε κάποια λύση ή πάμε μετά από τόσο καιρό ταλαιπωρία σε καινούρια κλιματιστικά (από του χρόνου γιατί φέτος δεν βγαίνει...)
[QUOTEΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ]ίλε μου αρχικά κοίταξε καλά την εξωτερική πλακέτα για τυχόν διαβρομένους δρόμους (γραμμές), εν συνεχεία μέτρα τον πυκνωτή (χωρητικότητα) που βρίσκετε δίπλα στο πλακετάκι, αν όλα βαίνουν καλώς τότε κάνε προγραμματισμό με το χειριστήριο.[/QUOTE]
Τις πλακέτες θα τις έχω από Δευτέρα σπίτι για να δοκιμάσω τον πυκνωτή, αλλά δεν ξέρω ποιόν λες, θα βγάλω φωτογραφία για να μου δείξεις.
Μήπως γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να βρω καινούριες ή κάποιον που να τις επισκευάζει;;;
Ευχαριστώ πολύ!!!
φίλε μου τα Samsung είναι περίεργα μηχανήματα. στο μηχάνημα που δουλεύει κάποιες φορές για λίγη ώρα δοκίμασες και τις δύο εξωτερικές πλακέτες; υπάρχει περίπτωση να φταίει και η πλακέτα του εσωτερικού μηχανήματος.
φίλε μου τι έκανες τελικά με την πλακέτα;
Δυστυχώς δεν βρήκα άκρη ακόμα, με την δεύτερη πλακέτα δεν λειτουργεί καθόλου...
Το θέμα είναι ότι κάποιες μέρες δούλεψε κανονικά και κάποιες άλλες καθόλου.
Τελευταία μου κίνηση είναι να βγάλω όλα τα ηλεκτρονικά και να τα δώσω σε ένα φίλο ηλεκτρονικό να το ψάξει.
Αφού κάποιες μέρες δουλεύει και άλλες όχι, λογικά το πρόβλημα σου είναι ότι κάποιοι πυκνωτές έχουν χάσει την χωρητικότητα τους στην εσωτερική πλακέτα ή έχεις διαβρομένους δρόμους στην εξωτερική πλακέτα.
Θα σου συνιστούσα να ασχοληθείς με το μηχάνημα που δεν ανάβουν τα led στην εξωτερική πλακέτα γιατί το πρόβλημα σου βρίσκεται στην εσωτερική πλακέτα και είναι ποιο εύκολη η επισκευη της.