Eχω μια SONY KDL-40U2530 η οποια μολις ανοιξει αναβοσβηνει το κοκκινο λεντ χωρις καποια ενδειξη στην οθονη.Οι λαμπες δεν αναβουν καθολου.Καμια ιδεα κανεις???
Printable View
Eχω μια SONY KDL-40U2530 η οποια μολις ανοιξει αναβοσβηνει το κοκκινο λεντ χωρις καποια ενδειξη στην οθονη.Οι λαμπες δεν αναβουν καθολου.Καμια ιδεα κανεις???
Ξέχασες να μας πεις πόσες φόρες αναβοσβήνει το κόκκινο λεντ.
Αναβοσβηνει 4 φορες σταματαει και ξανα παλι.
Ναι Μανωλη το ειδα αυτο.Αλλα πρεπει να ειναι το τροφοδοτικο γιατι στην εξοδο για την πλακετα του inverter δεν βγαζει 24volt αλλα 8.Και οταν βγαζω την φισα 10.
Για σου Δημήτρη και καλή χρονιά. Γιατί δεν το αναφέρεις στο αρχικό σου μήνυμα. Όσο πιο πολύ πληροφορίες μας δώσετε (κωδικούς psu,main,invertor,chassis,service manual,μέτρησης)τόσο ποιο εύκολο είναι και για τους φίλους μας εδώ να σε βοηθήσουν. Μην με παρεξήγησης ,εγώ θέλω να βοηθήσω, αλλά για να τα βρω όλα αυτά για σένα χρειάστηκα μίση ώρα, δεν διαθέτουν όλοι τον χρόνο και την διάθεση να να το κάνουν για σένα. Για αυτό ,άπλα, δεν απαντάνε.
Για τσέκαρε λίγο αυτά D6019 και μετά και τα υπόλοιπα.
Συνημμένο Αρχείο 41180
.
Καλη Χρονια Μανωλη και ευχαριστω για τον πολυτιμο χρονο σου.Ενοειτε οτι δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση και σωστα οπως αναφερεις η βοηθεια που δινεται εδω μεσα ειναι εθελοντικη και οχι υποχρεωτικη.Στο θεμα μας τωρα ελενξα ολα αυτα που τσεκαρες και ειναι ενταξει διπλοδιοδος πηνια ζενερ........
Αυτο που παρατηρησα ειναι οταν παταω το on button το λεντ γινεται πρασινο ακουγεται ο ρελες και μετα απο 3-4 δευτερα σβηνει ακουω τον ρελε και αναβοσβηνει 4 φορες.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με μία sony παρόμοιας σειράς , η οποία άναβε και έπαιζε κανονικά μόλις ζέσταινα κάποια από τα inverters είχα ψάξει με μεγεθυντικό φακό για ψυχρές αλλά δεν υπήρχαν οπότε μάλλον κάποια inverter θα φταίγανε , έχω παραγγείλει μόλις τα παραλάβω και τα αλλάξω θα ενημερώσω .