-
Αγορά Flashing Box
Καλησπέρα σας,
Θέλω να αγοράσω ένα flashing box για επισκευές λογισμικού σε κινητά τηλέφωνα αλλά και tablets.
Θέλω κάτι καλό επαγγελματικό για κατάστημα επισκευών. Έχω δει διάφορα αλλά δεν έχω καταλήξει σε κάποιο και θα ήθελα τη γνώμη σας.
Ευχαριστώ πολύ!
-
Τσέκαρε εδώ. Γενικά ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Τα ακριβότερα έχουν περισσότερες δυνατότητες και υποστηρίζουν περισσότερα μοντέλα. It' s up to you τι θα επιλέξεις..
-
Αν θες κάτι καλό αγόρασε τα original των κατασκευαστών στη μαύρη (ετοιμάσου να πληρώσεις).
Η απλά ξεκίνα να αγοράζεις γιατί ακόμη και αν υποστηρίζουν μερικές μάρκες είναι καλά μόνο σε συγκεκριμένες. Οπότε η ποσότητα μετράει. Κάτσε να μυρίσουμε και τα δάχτυλα μας για τι μάρκες μιλάς.
Αν και αν μιλάς για tablet εκεί μόνο ένα USB καλώδιο θέλεις μιας και όλα γίνονται με free λογισμικό. Ακόμα και σε κινητά.
Εκτός αν θέλεις ξεκλειδώματα δικτύου (παρανομία ε?) και πείραγμα σε συγκεκριμένα σημεία (μάλλον θα καταστρέψεις πολύ πράμα).
-
O Κωνσταντίνος έχει δίκιο. Στα smartphones ή tablets τελευταίας γενιάς πλέον χρειάζεσαι μόνο ένα micro USB καλώδιο κι από κει και πέρα υπάρχει πληθώρα software να κάνεις ό,τι θέλεις...
Τα boxes πλέον αφορούν μόνο κυρίως ξεκλειδώματα και ειδικά για παλιότερων γενιών κινητά (εποχές προ 2009 με 2010) νομίζω ότι δεν αξίζει να επενδύσεις σε εξοπλισμό και να ασχοληθείς περαιτέρω..