-
1 Συνημμένο(α)
PHILLIPS AMPLIFIER FA950
Γεια σας
ενας φιλος μου χαρισε τον πιο πανω ενισχυτή.Ακουγεται πολύ καλα με τα b and w 580 (1991 αγορα) ηχεια που τον εχω συνδεσει.Το ιδιο καλα και με τα infinity audio 10.
Εχει δυο προβλήματα τα οποια σκεπτομαι να επιδιορθωσω.Το ένα,εχει καει(http://www.hlektronika.gr/forum/images/smilies/wink.png το λεντακι πρασινομπλε χρωματος του επιλογεα εισοδου(cd) στην προσοψη και επισης,ολες οι ψηφιακες είσοδοι δεν παιζουν-λειτουργουν(το σχετικο οριζοντιο λεντακι αναβει...).Οι ερωτήσεις μου είναι εάν-από χρηματικης αποψης αξιζει να τον επισκευασω κι εάν ναι,που θα πρεπει να απευθυνθώ,σημειωτεον ότι περισσοτερο με απασχολει το γεγονος της ψηφιακης αναπαραγωγης παρα το καμμενο λεντακι.
Παρακαλω,διορθωστε με εάν το εθεσα σε λαθος τοπικ.
Ευχαριστω για τον χρονο σας
Πανος
-
η φωτο ειναι πολυ γενικη. μπορω να πω οτι δεν φαινεται τιποτα. τα λεντακια ναι, επιδιορθωνωνται ευκολα απο καποιον που εχει σχετικη εμπειρια και δεν επιδιορθωνονται απο καποιον που δεν εχει εμπειρια.
-
1 Συνημμένο(α)
-
πιο κοντινη φωτο,περα από τα λεντακια τι γινεται με την ψηφιακη εισοδο?Ευχαριστω
-
Στον ενισχυτήν αυτόν οι ψηφιακές είσοδοι είναι pass-through.Δεν διαθέτει δικό του DAC.
-
τι σημαινει αυτό;Συμφωνα με το μανιουαλ θα πρεπει να παιζει,χωρια που θυμαμαι ότι επειζε κανονικα
-
Σημαίνει ότι ο ενισχυτής έχει επιλογέα (και μόνον επιλογέα) ψηφιακών εισόδων ,ο οποίος παραδίδει το σήμα σε μια ψηφιακή έξοδο, στην οποία συνδέεις μια συσκευή εγγραφής ψηφιακού σήματος.
-
Γενικα αυτο το μηχανημα ειναι μια πολυ θλιβερη κατασκευη στο εσωτερικο του και αν ανοιξεις να κανεις καποια δουλεια θα πρεπει να εισαι δεκαδες φορες πιο προσεκτικος απο οτιδηποτε αλλο .
Αν του κανεις καποια ζημια ειναι πολυ μεγαλος νταλκας να επισκευαστει και ελαχιστοι ανθρωποιι ξερουν να τον φιαξουν
-
θα συμφωνησω με τον σακη. ο ενισχυτης προερχεται απο καποιο σαν κομπακτ συστημα της δεκαετιας τελους του 90. ηταν ολα πολυ χαλια ποιοτικα ακομη και εκεινη την εποχη.
-
ευχαριστω κιμον,κατι σαν βρογχος δηλαδη