-
3 Συνημμένο(α)
επισκευη πλακετας
καλησπέρα σας. σημερα εκατσα και ελυσα έναν κυκλοφορητή από τον καυστηρα του πουλμαν. τον αλλαξαμε πριν κανα μηνα κ ειπα να βγαλω την πλακετα να δω μπας και επισκευάζεται. η αληθεια είναι πως είμαι ασχετος με ηλεκτρονικα αλλα ελεγα μπας και εβλεπα κατι πολύ εμφανες όπως μαυρισμα. μαυριλα δεν ειδα αλλα ειδα αυτό που φαινεται στην φωτο αλλα δεν ξερω αν είναι καποιο πρόβλημα. θελω να ρωτησω αν μπορει να καταλαβει κανεις και αν ασχολείται κανενα παιδι από εδώ με επισκευες για να του την δωσω να ριξει μια ματια αλλιως θα την παω σε κανα μαγαζι.
http://www.howtofixit.gr/forum/attac...id=39017&stc=1
-
τα πρώτα σημεία που κύκλωσες είναι αποτέλεσμα υπερθέρμανσης της πλακέτας απο το πέρασμα του ρεύματος
Μπορεί και να μήν σημαίνει τίποτα αυτό
Μάλλον δώστην σε κάποιο ηλεκτρονικό να στην επισκευάσει
Ο καθένας στό επαγγελμά του
-
εκαστος στο ειδος του και ο λουμιδης στους καφεδες.
σωστα τα γνωμικα του λαου.
οπως εσενα δουλεια σου ειναι να οδηγεις σωστα λεωφορειο, καποιος αλλος εχει ειδικοτητα την επισκευη ηλεκτρονικων.
-
βρε σωστα τα λετε.δεν ειπα πως θα την επισκευασω εγω. ειπαμε είμαι ασχετος με το αθλημα. σιγουρα θα την παω σε έναν ηλεκτρονικο να την δει και να μου πει αν επισκευάζεται και αν συμφέρει. απλα ελεγα αν μπορει καποιος εμπειρος να διακρίνει κατι από τις φωτο και κυριος αν ασχολείται κανενα παιδι από εδώ να του την δωσω
-
α γεια σου τωρα. τωρα μιλησες σωστα. οποιος φιλος λοιπον μπορει να βοηθησει απο την περιοχη του φιλου ας σπευσει...
-
Σαφώς,αλλά τι ελεγχει η πλακέτα αυτή και πού βρίσκεται;
Πάντως εχει ενα θεματακι....ηδη κανει μπαμ μια καμένη δίοδος
Και στη 2η φωτογραφία φαινεται σα να εχει υπερθερμανθει....οπότε πάνω στο λεωφορειο πού βρίσκεται;