Εχω το εξης προβλημα με την τηλεοραση.Οταν την ανοιγω τα δειχνει ολα ασπρα (αρνητικη εικονα) και αν την αφησεις να δουλεψει κανα 10λεπτο μετα εχει κανονικη εικονα.Εχω κοιταξει για φουσκομενους πυκνωτες αλλα δεν ειδα κατι.Καποια βοηθεια?
Printable View
Εχω το εξης προβλημα με την τηλεοραση.Οταν την ανοιγω τα δειχνει ολα ασπρα (αρνητικη εικονα) και αν την αφησεις να δουλεψει κανα 10λεπτο μετα εχει κανονικη εικονα.Εχω κοιταξει για φουσκομενους πυκνωτες αλλα δεν ειδα κατι.Καποια βοηθεια?
Αυτή η ιστορία με τους φουσκωμένους πυκνωτές έχει αρχίσει και καταντάει αηδία. Με έχει κουράσει πολύ. Δε λέω... Μπορεί όντως το πρόβλημα να είναι πυκνωτής. Δε σημαίνει ότι αν ένας πυκνωτής δεν είναι φουσκωμένος ότι είναι εντάξει. Πρέπει να μετρήσεις τα εξαρτήματα για να εξακριβώσεις τη σωστή τους λειτουργία. Απ' ότι καταλαβαίνω δεν ξέρεις να πάρεις μετρήσεις. Μέτρα τις τάσεις να δεις αν είναι ΟΚ, κοίτα για ψυχρές κολλήσεις και μετά βλέπεις τα εξαρτήματα. Πάντα να συμβουλεύεσαι το service manual αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος αν θα σε βοηθήσει στη συγκεκριμένη περίπτωση... Αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφω πήγαινέ τη σε ένα τεχνικό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ηλεκτροπληξίας ή μεγαλύτερης ζημιάς. Πάντα φιλικά μιλάω.
http://elektrotanya.com/lg_ld84a_cha.../download.html