-
29pt9113/12
Kαλησπέρα σε όλους κάθε βοήθεια σας θα μου ήταν απαραίτητη . Eχω μια τηλεόραση philips 29'crt και μου παρουσιάζει πρόβλημα στα χρώματα κύριος όταν είναι ζεστη . Καθώς ξεκινα όταν είναι κρύα είναι όλα ok βλέπεις καθαρά οτιδήποτε παίζει μετά από λίγο καθώς ζεσταθεί χρωματίζεται η εικόνα πράσινο σε όλη την οθόνη και βλέπεις ότι παίζει μέσα από ένα πράσινο φόντο .θεώρησα πως ήταν τα tda6101q video output amplifier και αλλάχτηκαν και τα 3 μαζί με 2 bd139 και bd140 όμως δεν λύθηκε το πρόβλημα ξέρει κανεις τι άλλο να κοιτάξω .?
-
τσεκαρε για ψυχρες κολλησεις στην πλακετα(crt board) που κουμπωνει πανω στην οθονη,αλλα και στην mainboard πλακετα.αλλαξε πυκνωτες υποπτους γενικα!
-
Μπορεί να είναι και η οθόνη.Χτύπα ελαφρά το λαιμό της οθόνης ή καλύτερα αν έχεις συσκευή ελέγχου οθονών να κοιτάξεις για βραχυκύκλωμα στα πυροβόλα της οθόνης.
-
ριξε freez μιπωσ το αντμ/σησ
-
Εκτιμηση μου τελειωμενη οθονη οι βλαβες στην πλακετα τςη οθονησ συνηθως επιρεαζουν το χρωμα αλλα απο μεσα πρεπει να βλεπεις την εικονα κανονικα ..Αυτο ακουγεται για βραχυκυκλωμα στο πυροβολο οποτε παει για ενυδριο η βαψιμο μπλε και πεταμα στην θαλασα