-
Trinitron KV-32FX68E
Καλησπέρα σας, έχω σπίτι μου την εν λόγω τηλεόραση της οποίας αναβοσβήνει το Ledακι 5 φορές, σύμφωνα με την Sony ο κωδικός σφάλματος είναι : IKR Error at power on, οπότε έχουμε πρόβλημα τροφοδοσίας στην πλακέτα που είναι στο λαιμό της οθόνης. Όταν μετράω με το πολύμετρο τα τρία TDA6111Q βρίσκω ότι το 6 Pin τους αντί για 200v έχει 135v. Αν όντως αυτό είναι το σφάλμα ξέρει κάποιος να μου πει πως να βρω την "πηγή" του;
Ευχαριστώ.
-
Αν η τηλεόραση έχει πολλές ώρες λειτουργίας τότε ρίξε μια ματιά εδώ. Βέβαια, οι πιο έμπειροι θα βοηθήσουν πληρέστερα...
-
η 29 με την 32 ειναι διαφορετικες περιπτωσεις κατα 99% παντως ειναι οθονη ολες οσες ειδα με αυτη την βλαβη την τελευταια 5ενταετια ηταν οθονες ... εχω την εντυπωση οτι θα κρατησει λιγακι παραπανω εαν της κανεις αναζωογονηση αλλα γενικα ειναι τελειωμενη υποθεση μην παιδευτεις αδικα
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
-
Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας, ήλπιζα ότι θα έφταιγε κάποιο τρανζίστορ ή ο μετασχηματιστής υψηλής τάσης. Οπότε το αφήνω στην τύχη του :P
-
κατι απο εμενα τον ασχετο,εχω μια σονυ 110uve 12'' αγορασμενη απο τον πατερα μου το 1975 στην ιαπωνια η τηλεωραση δουλευει ακομα τραγικ ε?καλημερα και χρονια πολλα.