γεια σας η philips δεν εχει ηχω τα ηχεια ειναι οκ δεν εχω τα 12v που πηγενουν στο tda7056 καμια ιδεα κανεις?
Printable View
γεια σας η philips δεν εχει ηχω τα ηχεια ειναι οκ δεν εχω τα 12v που πηγενουν στο tda7056 καμια ιδεα κανεις?
Ξεκολλαμε να πιν τροφοδοσιας του ολοκληρωμενου..για να ελεγξουμε αν υπαρχει σε αυτο βραχυκυκλωμα και αν οχι,μετραμε ασφαλειες-αντιστασεις-διοδους-πυκνωτες να δουμε που σταματαει η διελευση εως το τροφοδοτικο.
δεν ειναι βραχυκυκλωμενο το μετρησα δεν μπορω να βρω που κοβονται τα 9.8v που εχει τροφοδοσια
κοιταξε εδω
το εχω το σχεδιο δεν εχω τα 12v
Έλα πες το, μας κάνεις πλάκα ε?
Γιωργο ...Ειχα πιο παλια τετοια αναλογη περιπτωση:....εχει μια "κρυφη" ασφαλεια πανω στο PCB κοντα στο TDA7056....δεν φενεται ευκολα με το ματι....απλα ακολουθα περιπου στην ευθεια τη γραμμη απο τους ακροδεκτες gnd του ολοκληρωμενου...καπου θα δεις οτι στενευει παρα πολυ κι υστερα ενωνεται με τη γειωση...Εκεινο το "στενεμα" ειναι.....Μου'χε τυχει τετοιο σασσι και χτυπιομουν μερες...Αν θες ανεβασε καμια φωτογραφια απο κατω απο το TDA
Καλησπέρα,
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, μιας και η τηλεόραση είναι η ίδια (21pt136b, σασσί AA5 AA). Παρουσιάζονται γραμμές επιστροφής (όπως στην φωτογραφία που επισυνάπτω). Δεν είναι ενοχλητικές (χάνονται μέσα στην εικόνα) αλλά καλό θα ήταν να εξαφανιστούν. Πέρα από αυτά κανένα πρόβλημα με χρώματα, φωτεινότητα κτλ...
Συνημμένο Αρχείο 29016
Καμιά πρόταση;