-
LG RZ-26LZ50 μιση οθονη
καλησπερα σε ολους!
σε μια τηλεοραση lcd LG RZ-26LZ50 παιζει κανονικα και μετα απο λιγη ωρα σβηνει το μισο πανελ. μαυριζει .
τι λετε πειτε μου την γνωμη σας!
ειναι φιλου και δεν την εχω ανοιξει αλλα πληροφοριακα θα ηθελα να μαθω τι παιζει με τετοιες βλαβες
-
Μαλλον εχει προβλημα το inverter του backlight σέκεινο το σημειο,ή η ιδια η λαμπα.Αν την ανοιξεις πες μας για να δουμε τι γινεται.
-
εαν η εικονα σβηνει οριζοντια θα μπορουσε να ειναι ινβερτερ η προβλημα στο τροφοδοτικο απο πυκνωτες ετσι? δηλαδη να μην τροφοδοτειται σωστα το ινβερτερ και να σβηνει η λαμπα ( η πανω η κατω ). εαν ομως η εικονα σβηνει η μιση αλλα κατακορυφα?
πιο πολυ πληροφοριακα θελω να μαθω μεχρι να την παρω στα χερια μου.
ελπιζω να μην ειναι το πανελ
-
εάν είχε προβλημα το inverter ή κάποια λάμπα θα εσβηνε ολόκληρη η οθόνη.. το προβλημα σου απ ότι φαινεται ειναι το πάνελ.
-
απο οτι εμαθα η οθονη σβηνει καθετα η μιση, η αλλη μιση συνεχιζει και παιζει.
οταν την ανοιγεις παιζει μια χαρα μετα απο λιγα λεπτα σβηνει το μισο πανελ.
-
Γιατι δεν φωτιζεις την σκοτεινη μιση με ενα φακο να δεις αν δειχνει εικονα;Ουτε ανοιγμα θελει, ουτε τιποτα.
-
Έχω την εντύπωση ότι θέλει αντικατάσταση η πλακέτα T-Con. Πέρασε την καλής ποιότητας κόλληση καλού-κακού.
-
αν εχεις σπρευ ψυκτικο, ανοιξε την τηλεοραση , βρες τα 2 ολοκληρωμενα που δινουν επανω στην οθονη, συνηθως ειναι σε ξεχωριστη στενομακρη πλακετα, και μολις το εμφανισει το προβλημα, ψεκασε με το ψυκτικο σπρευ, επανω στα ολοκληρωμενα. οχι σε ολα μαζι καθως δε θα καταλαβεις ποιο εχει προβλημα
υπαρχει το σχεδιο στο ιντερνετ , ανετα το βρισκεις. αν δυσκολευτεις πες μου να στο στειλω