-
4 Συνημμένο(α)
thomson 11mg110r
χαίρεται,
σε μια τηλεόραση thomson 14mg110r εμφανίζονται 2 οριζοντιες γραμμες στην εικονα, σε σκουρες σκηνες ειναι αμυδρες, ενω σε ανοιχτοχρωμες γινονται πιο εντονες , φαρδαινουν και γινονται λευκες , επίσης σαν να αναβοσβηνουν στις ακρες με συχνοτητα και ταυτοχρονα ακουγεται και στο μεγαφωνο κατι σαν παρασιτο.
Εαν γνωριζει καποιος κατι.....
Ευχαριστω εκ των προτέρωνΣυνημμένο Αρχείο 24863Συνημμένο Αρχείο 24864Συνημμένο Αρχείο 24865Συνημμένο Αρχείο 24866
-
καποιο προβλημα εχει στον ενισχυτη της κεραιας σου-καλωδιωση.σε ποια περιοχη εισαι;;
-
καλησπερα φιλε μου,
ειμαι θεσσαλονικη και εχουμε κεντρικη εγκατασταση στην πολυκατοικια. Πριν ειχα μια 14" sharp (cv-3710g) και δεν παρουσιαζε κατι παρομοιο.
Επισης και η lcd που εχουμε στο σαλονι δεν παρουσιαζει κατι...
-
το φανταστηκα οτι θα εχεις κεντρικη.πρεπει να ρυθμιστει η απολαβη του ενισχυτη ή κανε ελεγχο στη μπριζα και στο καλωδιο.σε dvd εχεις προβλημα ;;το δοκιμασες;;
-
Ελεγξτε απο το μενου αν βρισκεται σε Ευρωπαικο συστημα η τηλεοραση.Η επιλογη γινεται στο μενου (συστημα,συντονισμος,αναζητηση καναλιων ) και υστερα την καιρεα.
-
οπως ειπαν και η πρωηγουμενη βαλε ενα dvd να δουμε αν το κανει αν οχι μπορει να το παρεμβαλει καποια συσκευει εκει κοντα πχ εχω στο δωματιο μια που οταν δουλευω στο δωματιο το πιστολακι κανει λιγες γραμμες θα πειτε εχει προβλημα η γιωση ομως ειναι μια χαρα η γυωση..
-
Καλημερα σας. Λοιπόν εχετε δικιο, ηταν παρεμβολη απο την βαση του ασυρματου τηλεφωνου που βρισκοταν πισω απο την τηλεοραση. Δεν πηγε καθολου το μυαλο μου σε κατι τετοιο διοτι η προηγουμενη που ειχα (sharp ) στο ιδιο σημειο δεν παρουσιαζε τιποτα.
Ευχαριστω πολυ για την αμμεση ανταποκριση..
-
να σε καλα και χρονια πολλα.. :)