-
NORDMENDE N3202LB
Γειά και χαρά σε όλους. Εχω την παραπάνω τηλεόραση και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. ¨οταν μπαίνω στο ΜΕΝΟΥ δεν μου παρουσιάζει την επιλογή για AUTO SEARCH και MANUAL SEARCH στα προγράμματα. Δεν ξέρω άν είναι τυχαίο αλλά έπιασα τον μικρό γιό μου (περ[ιπου 2 χρονών) να πατάει με μανία τα πλήκτρα της τηλεόρασης. Αυτό παρουσιάστηκε μετά από αυτό το συμβάν.
Εάν έχετα κάποιο service manual ή service codes στείλτε τα παρακαλώ.
Ευχαριστώ
Γιάννης
-
-
Φιλε πολυ πιθανο η τβ σου να εχει κλειδι..μαλλον πρεπει να παρεις τηλ. στην αντιπροσωπια...
Μαστερ Σατ...>
-
άναψε τη συσκευή και κράτα πατημένο το vol- και το 1 ταυτόχρονα να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,αν δεν τα καταφέρεις πάρε τηλ.2108836512 manolopoulos-service
-
Νίκο ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δοκίμασα και δεν μπαίνει σε service mode με αυτό τον τρόπο.
-
Καλησπερα,για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα επειδη εχω την ιδια τηλεοραση και αντιμετωπιζω προβλημα με τα χρωματα δειχνουν πολυ εντονα κοκκινα και γενικα δεν παιζει καλα τα χρωματα οταν παιζει καναλι.Αμα συνδεσω VGA παιζει κανονικα τα χρωματα,εχει κανεις υποψιν του τι μπορει να ειναι??ευχαριστω
-
3 Συνημμένο(α)
βαζω καποιες φωτο για να δειξω το προβλημα που μου παρουσιαζει η τηλεοραση μηπως εχει αντιμετωπισει καποιος το ιδιο προβλημα.
Συνημμένο Αρχείο 36858Συνημμένο Αρχείο 36859Συνημμένο Αρχείο 36860
-
Καλησπέρα, προφανώς έχεις χάσει το πράσινο ..... έχεις μπλέ, έχεις κόκκινο απ'όσο βλέπω ....