-
4 Συνημμένο(α)
hp1740 προβλημα οθόης
καλημερα τα παιδια, λοιπον χρειαζομαι τα φωτα σας για ενα θεματακι που εχω με μια οθονη δεν ειναι τιποτα ειναι προσωπικο μεχρι να πληρωσο και να στειλω τον ιβαν να την καταστρεψει :biggrin:.
το προβλημα της οθονης ειναι οτι αναβει για 5 δευτερα κανονικοτατα και μετα μαυριζει αν την φεξω με φακο η εικονα φαινεται αλλα χωρις φωτισμο,την ανοιξα τελειως και αλλαξα στο τροφοδοτικο πυκνωτες οπως ανοιξα και την οθονη και ειδα τις λαμπες φωτισμου που εχει και εβγαλα την μια 2αδα διοτι ηταν καμμενες την συναρμολογησα την εβαλα σε λειτουργια και ξανα τα ιδια...εχετε καμια λυση για την συγκεκριμενη οθονη?
αναρτω φωτογραφικο υλικο...................
Συνημμένο Αρχείο 22736Συνημμένο Αρχείο 22737Συνημμένο Αρχείο 22738Συνημμένο Αρχείο 22739
-
μαλον θελεις αλλαγη ccfl λαμπων-μετρησες τασεις εξοδου;;
-
επειδη ειμαι στα πρωτα σταδια επισκευων και οτι φτιαχνω το κανω για προσωπικη μου χρηση η ccfl λαμπες ειναι αυτεσ φθωριου? αν ναι εχω βγαλει την μια 2αδα οι αλλεσ 2 ειναι καλεσ και λειτοργουν μια χαρα οσο για την μετρηση εξοδων με φωτισες δεν εχω ιδεα ουτε πολυμετρο προσ το παρον (περιμενω να ερθει και να μαθω) εχεις να με προτεινεισ φιλε μου κατι και αν ειναι ευκολο λιγο αναλυτικα?
-
-
καλησπερα και παλι θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να τοποθετηθει στο θεμα μπας και κανουμε τιποτα με το monitor
-
πρεπει να αλλαξεις τις λαμπες
-
Με τι τάση δουλεύουν αυτές οι λάμπες κανονικά?
-
δεν γνωριζο φιλε μου αλλα η μια αναβει κανονικα και η οθονη φενεται μια χαρα για τα λιγα δευτερα που αναβει
-
Αν δεν δωσεις μετρησεις πως να σε βοηθησουμε?
Η μια αναβει κανονικα και αλλη μονο για λιγα δευτερολεπτα ή αναβει μονο η μια για λιγα δευτερολεπτα?
Οπως και να εχει κανε τραμπα τα καλωδια για να δεις αν η δευτερη λαμπα ειναι ενταξει ή το τροφοδοτικο .
Αν λειτουργει μονο η μια για λιγο, πρεπει να μετρησεις το τροφοδοτικο την ωρα που αναβει και μετα σβηνει. Τι κανει το τροφοδοτικο? δινει συνεχεια ταση αλλα η λαμπα σβηνει ή καταρεει το τροφοδοτικο ?
ΟΤαν καταλαβεις τι φταιει ,τοτε θα προχωρησεις παρακατω
-
Χρήστο δεν είναι τόσο απλά χωρίς πολύμετρο τουλάχιστον δεν κάνεις δουλειά, επιπλέον αν βγάλεις και μια λάμπα από το inverter τότε αυτό θα κάνει αυτό ακριβώς που λες.