-
BLUESKY M2105PR
Συνάδελφοι θα ήθελα την βοήθειά σας για το μοντέλο της τηλεόρασης που αναφέρω στον τίτλο του θέματος. Η συγκεκριμένη έχει πρόβλημα με τον μετασχηματιστή υψηλής. Πιο συγκεκριμένα ο μετασχηματιστής έχει διαρροή και προκαλεί θορύβους σαν να σκάει καψούλι. Σε γενικές γραμμές αυτό δεν επηρεάζει την λειτουργία της τηλεόρασης. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά τον τύπο του μετασχηματιστή για να τον αλλάξω. Αυτός που έχει πάνω γράφει samsung t 60217. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω αυτόν ή τελικά κάποιον αντίστοιχο;
-
αν σκαει θα κανεις σοβαρη ζημια.αν θελεις ανεβασε καλη φωτο του υψηλης -ο κωδικος που δινεις δεν ειναι
-
Ακριβώς γιατί θα προκληθεί ζημιά και η προσπάθεια εύρεσης νέου μ/σ, φίλε Παναγιώτη. Σε έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο κατάφερα και βρήκα αντίστοιχο μ/σ της ΗR και συγκεκριμένα τον 8902. Ωστόσο τον δίνει για το μοντέλο M2105 της bluesky και όχι για το δικό μου που είναι το Μ2105PR για το οποίο δεν μπορώ να βρώ κάποια αντιστοιχία. Λες να έχει διαφορά;
-
o hr 8902 είναι για 110 μοίρες εσύ θές hr 8768 για 90 μοίρες το σασί είναι το ίδιο ΡΤ90
-
Γειά σου φίλε Νίκο. Μόλις θα έγραφα το ίδιο μοντέλο μ/σ. Έκανα ένα κόπο και άνοιξα πάλι την τιβι, όπου είδα τον κωδικό που είχε καλυφθεί με σκόνη και ήταν ο FUY20B104. Από ένα Τσέχικο σάητ μου έδωσε για τον κωδικό αυτό την αντιστοιχία του HR 8768. Εχεις υπόψην σου κάποιο κατάστημα εντός Ελλάδας που μπορώ να το παραγγείλω καθώς και την τιμή του;
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από
takisegio
Παναγιώτη αυτός είναι για τις 110 μοίρες όπως σωστά ανέφερε ο Νίκος. Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση και την καλή διάθεση να βοηθήσεις.:001_smile:
-
-
-
το εχει η aswo σαν FBT 40753 αν έχεις κωδικούς μπές να το δεις.
δες και εδώ είναι ο αντιπρόσωπος της ELDOR στην ελλάδα http://eshop.perseus.com.gr/eCom/Pro...8-420f4170b0a6 τηλ.2410670230