-
βλαβη tx-25xd4f
Γεια σας παιδια! εχω μια panasonic tx-25xd4f η οποια αναβει κανονικα αλλα εχει
εξαιρετικα χαμηλη φωτεινοτητα ανεβασα λιγο το focus να δω αν εχει σηματα
(h,v,rgb) και φαινεται ενταξει. την εχω ψαξει εξονυχιστικα δεν βρισκω κατι καμενο.
δεν εχω 200 τα βολτ απο τον μ/τ υψηλης. επειδη δεν μου εχει ξανατυχει τετοια βλαβη πρεπει να αλλαξω μ/τ η μου διαφευγει κατι? ευχαριστω..
-
λαθος διαγνωση παιδια αλλου κοιταγα αλλου μετραγα εχω τα 200 και τα 150 κατι αλλο συμβαινει..συγνωμη..απελπιστικα λιγο.
-
Δες όλες τις τάσεις PSU και MT YT
-
Κοίτα για ψυχρές στους σταθεροποιητές 78L/Mxx
-
Καλησπέρα φίλε μου…
Έλεγξε στο παλμοτροφοδοτικό εάν έχεις τα 300 V στο STRF6654LF51 ποδαράκι 3
( απαγωγός) και 5 (γείωση)
Εάν τα έχεις, τότε φίλε μου το παλμοτροφοδοτικό σου είναι εντάξει.
Πρέπει να ελέγξεις για αρχή τις τάσεις στο service test tags και από εκεί και πέρα στη θέση σου θα χρησιμοποιούσα παλμογράφο και ...βιβλίο ( θεωρίας - μην το γελάς ). Έχω υποψία για AGC
Παρακάτω σου έχω το service manual ( δώσε βάση στη σελίδα 3/6 ) . Μπορείς να δεις τι δουλειά κάνει το κάθε ολοκληρωμένο.
http://www.ilriparatore.it/pagine/va..._TX-25XD4F.pdf
-
Ευχαριστω καταρχας για την βοηθεια σας.. μαλλον εμπλεξα μετραω τασεις στα tp και ολα ενταξει...πιστευω με υπομονη και επιμονη να βγει ακρη..
-
Έλεγξε αν έχεις έξοδο στο scart, επίσης αν βάλεις σήμα στο σκαρτ αν παίζει
-
Kαλησπερα μηπως εχουν χαμηλωσει ολες οι σταθμες απο το μενου?τσεκαρισετο και αυτο
-
Βρηκα λοιπον σημερα λιγο χρονο και εντοπισα (και με την βοηθεια σας φυσικα) οτι στην πλακετα οθονης καμενη η r936 ,q908....
οποτε παμε για αλλαγη (αντε να βρεις 2sa tranzistor)
τα λεμε συντομα! ευχαριστω παιδια..........
-
Αλλαχτηκε η ρ936 και φυσικα την πεταξε οποτε μπηκε καινουργια αλλαχτηκε το 2sa1535a προσωρινα με το 2sb1569a αλλαξα και το tda6103q φυσικα η οθονη παραμενει χωρις φωτεινοτητα ,δεν πεταει τουλαχιστον την αντισταση......κριμα.........