-
Χαλασμενη TV Blaupunkt
Καλησπερα,
Εχω μια εγχρωμη τηλεοραση καθοδικου σωληνα Blaupunkt μοντελο του 88.
Η τηλεοραση δουλευε κανονικα αλλα για ενα διαστημα περιπου ενος χρονου εμεινε εκτος λειτουργιας μεσα σε καθαρο χωρο χωρις σκονες και υγρασια και χωρις να ειναι στην μπριζα.
Τωρα που την ξανανοιξα κανει τον ηχο οτι ανοιγει, τα λαμπακια της ολα λειτουργουν κανονικα αλλα δεν εχει καθολου εικονα και καθολου ηχο. Δεν φορτιζεται καν ο καθοδικος σωληνας.
Την ανοιξα αλλα δεν ειδα απο μια πρωτη ματια τιποτα καμμενο. Τι μπορει να ειναι που να ψαξω?
Ευχαριστω
ΥΓ
Αυτο ειναι το πρωτο μου post στο αναβαθμισμενο site, συγχαρητηρια εγινε πολυ ωραιο!:thumbup1:
-
σηκώνει υψηλή ?? την ακους ?
-
Με το που την ανοιγω ακουγεται το σφιριγμα την υψηλης για πολυ λιγο αλλα μετα χανεται. Αν βαλω το χερι πανω στην οθονη δεν νιωθω καθολου να ειναι φορτισμενη , σαν τελειως νεκρη ειναι η οθονη.
-
Αυτο ειναι το πρωτο μου post και για μενα,γραψε τι σασσι ειναι πχ 100-30 η100-21 το γραφει πισω στο καπακι.
-
Πισω γραφει FM 100-30 DMS.
Εγω σκεφτομαι τωρα αν εχει καει η υψηλη τοτε ποιος ο λογος να μην εχει και ηχο. εκτος και αν καηκαν ταυτοχρονα ολα.
-
στην διοδο d461 δες τι ταση εχεις ???
-
Η πιο συνηθης περιπτωση ειναι ο μετασχ. υψηλης και αν ειναι παλιο μοντελο οπως γραφεις αντικαθισταται με τον ΗR-6311 αλλα καλου κακου δες και το τρανζιστορ.
-
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, θα τα ψαξω και θα δω τι μπορω να καταφερω απο μονος μου.
Η διοδος d461 ειναι καπιοιος τυπος διοδου ή ειναι η ονομασια του υλικου πανω στην πλακετα για να την βρω?