Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση F&U] Ζήτηση Firmware για F&U FLA3220 (Vestel 17MB170)
Solitary_Man1983
14-06-26, 03:23
Καλησπέρα στην παρέα. Έχω την τηλεόραση F&U FLA3220 με πλακέτα Vestel 17MB170. Μας έβγαλε μήνυμα "Space is running out" και πλέον έχει κολλήσει σε bootloop (ανάβει, δείχνει το μήνυμα και σβήνει/επανεκκινεί). Μπήκε και σε Safe Mode αλλά κάνει τα ίδια. Μπορεί κάποιος συνάδελφος να μου στείλει σε προσωπικό μήνυμα το αρχείο αναγκαστικής αναβάθμισης USB (install.img ή upgrade_loader.pkg) για να τη φλασάρω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Di*Ca_Electronic
14-06-26, 05:08
Φίλε Κώστα,
στείλε μου p.m. στ΄ οποίο να γράψεις το προσωπικό σου e-mail ώστε να σου στείλω μέσω του wetransfer.com
ένα αρχείο upgrade_no_tvcertificate.pkg τ΄ οποίο πιθανόν και με δική σου ευθύνη, να σου επαναφέρει την
TV σε κανονική λειτουργία.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Di*Ca_Electronic
14-06-26, 05:34
Καλό βέβαια είναι να διαβαστεί και το Thread 3166 της 16ης Ιανουαρίου 2025
( https://www.howtofixit.gr/forum/archive/index.php/t-75725.html (https://www.how%20tofixit.gr/forum/archive/index.php/t-75725.html) ) όπου ο
νηματοθέτης GIANNIS18 βρίσκει λύση σε ταυτόσημη με τη δική σου περίπτωση,
πιθανόν από την Αντιπροσωπεία της F&U (τηλ/νο επικ/νίας : 2310944944).
Το δικό μου αρχείο ίσως σου παρουσιάσει παραμορφωμένη / ανάποδη / αλλοιωμένη
εικόνα, ενώ τ΄ αυθεντικό αρχείο επαναφοράς της TV θα το πάρεις από το SERVICE
της Αντιπρ/πείας δίνοντας το τύπο της συσκευής, τον τύπο Chassis, όπως και το S/N.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Solitary_Man1983
14-06-26, 10:27
Φίλε Δημήτρη,
με έσωσε τελικά αυτό το thread3166 που ανέφερες. Βρήκα και το αρχείο που μου είπες αλλά δεν χρειάστηκε, γιατί διάβασα στο τέλος της συζήτησης και το πρόβλημα λύθηκε απλά συνδέοντας ένα ποντίκι. Πρόλαβα και έκανα επαναφορά εργοστασιακών πριν προλάβει να μπει σε loop. Δεν χρειάζεται τελικά να μου στείλεις το αρχείο. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση.