Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] Downgrade firmware 32lm6300pla 5.40.97

MAIK721
29-07-25, 13:45
Καλησπέρα
Θέλω να κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια να παω σε προηγούμενο firmware της τηλεόρασης μέσω usb. Δεν ξέρω αν θα το δεχτεί. Υποψιάζομαι ότι η LG κλειδώνει το chip και δεν σε αφήνει να πας σε παλιότερη έκδοση.

Σε διάστημα περίπου τριών-τεσάρων μηνων, η LG έστειλε 2 αναβαθμίσεις. Ενώ η προηγούμενη δούλευε σχεδόν άριστα, στη τελευταία είδα ότι έκανε υποβάθμιση, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανοίξω τις αγαπημένες μου σελίδες στο WebOS browser.

Μουβγάζει συνέχεια ότι δεν υπάρχει επαρκή μνήμη στη τηλεόραση. και πολλές φορές χωρίς καν να ανοίξει ο browser.Αναγκάζομαι μετά από 6-7 αναζητήσεις να σβήνω το κασέ και τα cookies για να μπορέσει να δουλέψει ο browser.

Οπότε προσπαθώ μήπως και βρω την προηγούμενη έκδοση. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία Developer. Θα μου είναι αρκετά δύσκολο. Για αυτό αναζητώ το προηγούμενο firmware έστω να το δοκιμάσω μήπως και το φορτώσει από το USB stick.
Στην αναζήτηση, όμως, στο Google, δεν μπορώ να εντοπίσω ακριβώς ποια ήταν η προηγούμενη από αυτήν, παρόλο που βρήκα κάποια. Αλλά δεν μπορώ να βρω συγκεκριμένα.
Οποιαδήποτε βοήθεια ευπροσδεκτή.
Ευχαριστω

ΤΩρινο Webos 5.40.97

5039450395

MAIK721
29-07-25, 13:56
Δεν υπάρχουν επιπλέον εφαρμογές μέσα, έχω αναγκαστεί και τις έχω βγάλει σχεδόν όλες. Νομίζω μόνο το LG Content και youtube έχουν μείνει. Η επόμενη κίνηση λογικά είναι Factory Reset. Μεθόδοι, όπως να τη βγάλω από την πρίζα για να μην είναι συνεχώς σε stand-by, να καθαρισει η RAM δούλεψε προσωρινά.
Κοινώς η LG με το καινούργιο και το βαρύ web os πρόγραμμα περιήγησης μου αχρηστεύει σταδιακά την τηλεόραση.

MAIK721
29-07-25, 23:38
Απλά να ενημερώσω ότι μετά το Factory Reset που έκανα στην τηλεόραση, για κάποιο περίεργο λόγο μου ζήτησε ενημέρωση του προγράμματος περιήγησης. Δεν το έκανα όπως την προηγούμενη φορά.
Είχα την εντύπωση ότι το πρόγραμμα περιήγησης ήταν κάποια επίσημη ενημέρωση που έρχοταν μαζί με το webos . Αυτό το update γονάτισε την επίδοση της τηλεόρασης στο διαδίκτυο.
Δεν ξέρω τι είναι αυτή η ενημέρωση αποκλειστικά για το browser αλλά εμένα μου αxρήστεψε το internet καταναλώνοντας όλο το ram σε κάθε κλικ

Οπότε τώρα είμαι με το προηγούμενο browser χωρίς να αλλάξει το firmware και όλα φαίνονται μια χαρά προς το παρόν.
Καλο βράδυ κύριοι.:001_smile:

MAIK721
30-07-25, 13:37
https://www.lg.com/gr/support/product/lg-32LM630BPLA.AEU οκ είναι και εδώ. :whistle: Είναι συμβατό