PDA

Επιστροφή στο Forum : [Brandt] Φούρνος Brand, ρίχνει το ρελε μετά από 1-2 λεπτά λειτουργίας

TEOBILLEFT
19-04-25, 20:49
Καλησπέρα φίλοι μου,
Έχω μια κουζίνα της Brand εδώ και 20 χρόνια. Είναι για χρήση στο εξοχικό επομένως έχει περιορισμένη καταπόνηση- λειτουργία.
Το βλήματα που υπάρχει είναι ότι ρίχνει το ρελέ μετά από 1-2 λεπτά λειτουργίας του φούρνου. Έχω δοκιμάσει ξεχωριστά τις επιλογές ´´ πάνω αντίσταση’’ ´´κάτω αντίσταση ´´ αερόθερμο με αντιστάσεις´´και σε όλες τις επιλογές ρίχνει το ρελέ.
Αρχικά άλλαξα το ρελέ (που ήταν πιο εύκολο ) αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Να σημειώσω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα μάτια.
Τι προτείνετε;
Ευχαριστώ

ΣΚΛΗΚΟΣ
19-04-25, 22:20
Με προσοχή αν ξέρεις ,θα βγάλεις την κεντρική γείωση , θα την θέσεις στον αέρα , εκτός συσκευής. θα αφήσεις τις αντιστάσεις να δουλέψουν κανένα δεκάλεπτο . Βασικά επειδή κανεις περιοριορισμενη χρήση, όπως αναφέρεις , θα στεγνώσει η υγρασία και είσαι μια χαρά . Προσοχή γιατί το ρευμα σκοτώνει...

Στάλθηκε από το 2201117TY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

TEOBILLEFT
22-04-25, 23:02
Καλησπέρα όταν λες την κεντρική γείωση εννοείς από τα καλώδια που συνδέεται η κουζίνα; Από την παροχή της δλδ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Di*Ca_Electronic
23-04-25, 04:15
Φίλε συνονόματε ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Ναι αυτό που γράφεις εννοεί ο φίλος Παναγιώτης.
Με πολύ μεγάλη προσοχή όμως - καλό θα ΄ναι να το βιδώσεις σε κάποιο κλέμενς, μίας έστω θέσης,
και να τ΄ αφήσεις έτσι στον αέρα - για να μην ακουμπήσει σε κάποια μεταλλική επιφάνεια και σου
δημιουργήσει θέματα.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

TEOBILLEFT
25-04-25, 11:55
Ευχαριστώ !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk