PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] Turbo-X LED TV TXV-3260FSMT

arhs
28-08-24, 11:02
Στο menu δεν εχει τροπο για να γινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων:confused1:. Γνωριζει καποιος πως μπορει να γινει; Το προβλημα που βγαζει, δεν κανει ληψη τηλεοπτικου σηματος:w00t:...

Di*Ca_Electronic
29-08-24, 01:53
Φίλε Άρη εφόσον έχεις ελέγξει κεραία TV - ομοαξονικό καλώδιο 75Ω - βύσμα ένωσης αυτού με την υποδοχή RF της TV,
βγάλε την για λίγη ώρα από την πρίζα παροχής εναλ/νης τάσης (220V A.C.) κι ενεργοποιώντας τη πάλι προσπάθησε να
κάνεις εκ νέου πρώτη εγκατ/ση.
Αν βρεις πάλι εμπόδια είναι πιθανή η κακή λειτουργία του tuner ή και κάποιο θέμα λογισμικού.
Ελπίζω να πετύχει η πρώτη ενέργεια.
Αν διατηρείς τ΄ Εγχειρίδιο Χρήσης συμβουλέψου το κι αυτό.
Ανέφερε επίσης αν θέλεις το chassis της TV σου και τον τύπο panel που φοράει.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

arhs
29-08-24, 10:16
Μου εχει τυχει ξανα ενα ιδιο προβλημα με μια sony 65αρα. Δεν "επιανε" σημα και με την επαναφορα, επανηλθε. Απο την δικη μου, δεν εχω ανοιξει το καπακι.

Di*Ca_Electronic
29-08-24, 18:36
Αν δεν μπορείς να κάνεις 1η εγκατάσταση αφού βγάλεις το φις από τη πρίζα για λίγα λεπτά κι τ΄ επανασυνδέσεις
πάτησε συνεχόμενα το OK στο τηλεχειριστήριο μήπως εμφανιστεί το service menu και μπορέσεις να κάνεις εργοστασιακή επαναφορά.
Δεν υπάρχει το user manual στο Διαδίκτυο οπότε αν δεν το ΄χεις πρέπει να τ΄ αναζητήσεις από το ΠΛΑΙΣΙΟ (αν φυσικά μπορέσουν
να στο προμηθεύσουν).
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

kstigas
30-08-24, 19:17
Τσέκαρε αν εχεις 3.3V στο Tuner, βάζουν κάποιο regulator smd που συνήθως χαλάει