Επιστροφή στο Forum : Spam μηνύματα
Καλημέρα σε όλους.
Τον τελευταίο καιρό στο forum μας αναρτώνται δεκάδες μηνύματα spam τα οποία είναι αρκετά ενοχλητικά και δυσκολεύουν την παρακολούθηση των θεμάτων και τις απαντήσεις. Ίσως οι Admins του forum να το κοιτούσαν το θέμα και να αποκλείσουν όλα αυτά τα ανεπιθύμητα μηνύματα. Ευχαριστώ.
Καλημέρα σε όλους.
Τον τελευταίο καιρό στο forum μας αναρτώνται δεκάδες μηνύματα spam τα οποία είναι αρκετά ενοχλητικά και δυσκολεύουν την παρακολούθηση των θεμάτων και τις απαντήσεις. Ίσως οι Admins του forum να το κοιτούσαν το θέμα και να αποκλείσουν όλα αυτά τα ανεπιθύμητα μηνύματα. Ευχαριστώ.Συνέχεια block , επίθεση γίνεται δεν γίνεται εύκολα να αντιμετωπιστεί ή έχει μεγάλο κόστος , εμένα σταμάτησαν να μου έρχονται.
Στάλθηκε από το 2201117TY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ίδια επίθεση στο hlektronika.gr σταμάτησε πάντως...
υπαρχει περιπτωση να γινει κατι με ολα υτα τα spam γιατι πλεον βλεπουμε μονο τετοια
υπαρχει περιπτωση να γινει κατι με ολα υτα τα spam γιατι πλεον βλεπουμε μονο τετοια
Καλημέρα.
Ξεθάβω το θέμα γιατί νομίζω πως πλέον έχει παραγίνει το κακό. 9 στα 10 νέα θέματα είναι spam από συγκεκριμένο χρήστη. Νομίζω πως θα πρέπει κάποιος από την ομάδα διαχείρισης ( ; ) να επέμβει.
Φιλικά,