Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] 65uk6400plf
Καλημέρα σας.
Έχω την LG που ανέφερα παραπάνω ενός φίλου η οποία βγάζει σχήματα σκόρπια μπλε φόντου στην οθόνη.
Προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να είναι led, δεν την έχω ανοίξει ακόμα να δω μην και φαίνεται κάτι άλλο.
Δύο ερώτησης :
1ον. Που μπορώ να βρω λεντοταινιες για την συγκεκριμένη;;
2ον. Έχετε κάποια ιδέα άλλη για τι μπορεί να φταίει;
Ευχαριστώ.
49296
δε μοιαζει για led το προβλημα σου...
μια φωτογραφία 1000λεξεις λεγανε παλια....
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις απόλυτο δίκιο, θα ζητήσω.
δε μοιαζει για led το προβλημα σου...
μια φωτογραφία 1000λεξεις λεγανε παλια....
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απόλυτο δίκιο .....αυτή μου έστειλε ο φίλος .
49297
Μήπως κάποιος έχει καμία καλή ιδέα;
Ευχαριστώ
ξεκινα με λεντομπαρες....
ξεκινα με λεντομπαρες....
Ποιος μπορεί να βοηθήσει που μπορώ να βρω και ποιο το p/n τους;
xrhstos1978
28-09-22, 17:24
https://www.netashop.gr/antallaktika-spare-parts/thleoraseis/led-bar-led-tv/lg-ssc65uk63-set-4pcs-led-bar/
Di*Ca_Electronic
28-09-22, 21:38
Επειδή στο e-shop : netashop που προτείνει ο φίλος Χρήστος, παρατηρούμε ότι δεν υπάρχει απόθεμα από τις συγκεκριμένες LED strips,
κοίταξε μήπως μπορέσεις να τις προμηθευτείς από Ali-Express : https://www.aliexpress.com/item/1005003259277140.html όπου πωλούνται
οι συγκεκριμένες για τη τηλεόραση LG 65UK6400PLF, ( 4 τεμάχια των 6V X 9 LED΄s), στη τιμή των 59,68€ (κόστος : 34,79€ + έξοδα αποστολής : 24,89€).
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Di*Ca_Electronic
28-09-22, 21:45
Βέβαια πριν κάνεις οποιαδήποτε παραγγελία,
καλό είναι ν΄ αποσυναρμολογήσεις το panel και με LED Tester ν΄ ελέγξεις αν ανάβουν όλα τα LED΄s των LED strips.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
κ. Δημήτρη όπως πάντα κατατοπιστήκος.
Νομίζω τις έχω αυτές καινούργιες από σπασμένο πάνελ στη μεταφορά.. Θα δώ αύριο για σίγουρα..
Αν ενδιαφέρεσε ..πες