PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] Τηλεόραση LG32lj500v

mples
06-04-22, 12:56
Καλημέρα μου χάρισαν μια 32lj500v που δεν ανάβει στιγμιαία κάνει μια αναλαμπή όπως στην φώτο και μετά μαύρη οθόνη επίσης πρόσεξα ότι το λαμπάκι δεν ξανάγινετε κόκκινο πρέπει να την κλείσεις για να γίνει κόκκινο και να μπορέσεις να την ξανανοίξεις

49049αξίζει τον κόπο και τα έξοδα να φτιαχτεί ?

Ευχαριστώ

mikemtb73
06-04-22, 13:20
το λαμπάκι ειναι το προβλημα σου?
με τη σπασμενη οθονη τι θα κανεις?
(θα την εκανα ενα ωραιοτατο φωτιστικο για την αποθηκη μου [emoji38] )

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

mples
06-04-22, 15:47
Δεν είπα φίλε μου ότι έχω πρόβλημα με το λαμπάκι λέω τι παρουσιάζει και το πανέλ δεν είναι κάπου σπασμένο τουλάχιστον δεν φαίνεται να είναι κάπου σπασμενο γιαυτο ρώτησα εδώ

AKHS
06-04-22, 18:33
Πρέπει να είσαι τυφλός για να μη βλέπεις το σπάσιμο της οθόνης ... προφανώς γι αυτό σου την χάρισαν

p270
06-04-22, 18:46
Δεν είπα φίλε μου ότι έχω πρόβλημα με το λαμπάκι λέω τι παρουσιάζει και το πανέλ δεν είναι κάπου σπασμένο τουλάχιστον δεν φαίνεται να είναι κάπου σπασμενο γιαυτο ρώτησα εδώ
απλα ειναι σπασμενο ,αυτα τα μαυρα που βλεπεις στο κατω μερος του πανελ ειναι το σπασιμο

Di*Ca_Electronic
06-04-22, 18:47
Φίλε Χρήστο,
δυστυχώς το panel είναι κατεστρ/νο και χρήζει αντικατ/σης - πράγμα ασύμφορο φυσικά - .
Βλέπε σχ. 5 - Horizontal Block Gate Tab IC Defect - , σελ. 34 του Service Manual ( https://www.eserviceinfo.com/downloadsm/74392/LG_LG%2032LJ500V%20sm.html (https://www.eserviceinfo.com/downloadsm/74392/LG_LG%2032LJ500V%25%2020sm.html) ).
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

mples
06-04-22, 19:08
Σας ευχαριστώ παιδιά ρώτησα γιατί εξωτερικά δεν φαίνεται σπάσιμο και νόμιζα ότι είναι εντάξειΠώς γίνεται έχει σπάσει και να μην φαίνεται ???

p270
06-04-22, 19:21
οταν λεμε σπαει το πανελ τις ποιο πολλες φορες -σχεδον παντα σπαει εσωτερικα και χαλαει ο υγρος κρυσταλος και οχι το εξωτερικο πλαστικο
θα το καταλαβαινεις οταν εχει εικονα και σε καποια σημεια βλεπεις οτι βλεπεις τωρα σε αυτο που εχεις στο κατω μερος

εννοειτε οτι πλεον δεν κανεις επισκευη και πουλας η χαριζεις τα ηλεκτρονικα τις αν δουλευουν βεβαια ,κοστος επισκευης για νεο πανελ ασυμφορο εκτος και αν στο χαρισ
ουν

mples
06-04-22, 19:40
οταν λεμε σπαει το πανελ τις ποιο πολλες φορες -σχεδον παντα σπαει εσωτερικα και χαλαει ο υγρος κρυσταλος και οχι το εξωτερικο πλαστικο
θα το καταλαβαινεις οταν εχει εικονα και σε καποια σημεια βλεπεις οτι βλεπεις τωρα σε αυτο που εχεις στο κατω μερος

εννοειτε οτι πλεον δεν κανεις επισκευη και πουλας η χαριζεις τα ηλεκτρονικα τις αν δουλευουν βεβαια ,κοστος επισκευης για νεο πανελ ασυμφορο εκτος και αν στο χαρισ
ουν

ευχαριστω τωρα το καταλαβα

kstigas
06-04-22, 20:45
Χρήστο@mples καλησπέρα και απο εμένα δυστυχώς, δεν αξίζει η επισκευή, διότι το "τζάμι" η πάνελ η οθόνη είναι σπασμένο και κοστίζει σχεδόν όσο μία καινούρια τηλεόραση, αν το χρώμα της φωτό είναι πράγματι μπλε, τότε σίγουρα πρίν σπάσει είχε και θέμα με τα led πίσω απο την οθόνη που θ'ελουν επίσης αντικατάσταση. Μία λύση θα ήταν αν κάποιος διαθέτει κάποιο μεταχειρισμένο πάνελ να στο κάνει αντικατάσταση αλλά μιλάμε για ένα κόστος πάνω απο 100€, ή θα μπορούσες να βγάλεις φωτογραφίες από όλες τις πλακέτες τα πλαστικά,τα ποδαράκια και να τα πουλήσεις στο internet όπως πχ στο ebay, και εσύ θα βγάλεις κάτι αλλά και κάποιος άλλος θα φτιάξει το ίδιο η αντίστοιχο μοντέλο που έχει βλάβη σε άλλο τμήμα της συσκευής. Όσο για τους συναδέλφους έχουν δει και έχουν ακούσει τόσα πολλά απο διαφόρους εντός και εκτός Forum που θεωρών αυτονόητο να καταλάβει κάποιος ότι έχει μία σπασμένη οθόνη στην συσκευή του, απλά μην μας παρεξηγείς. Εύχομαι να σε βοήθησα κάπως, καλό βράδυ.

mples
06-04-22, 21:39
Χρήστο@mples καλησπέρα και απο εμένα δυστυχώς, δεν αξίζει η επισκευή, διότι το "τζάμι" η πάνελ η οθόνη είναι σπασμένο και κοστίζει σχεδόν όσο μία καινούρια τηλεόραση, αν το χρώμα της φωτό είναι πράγματι μπλε, τότε σίγουρα πρίν σπάσει είχε και θέμα με τα led πίσω απο την οθόνη που θ'ελουν επίσης αντικατάσταση. Μία λύση θα ήταν αν κάποιος διαθέτει κάποιο μεταχειρισμένο πάνελ να στο κάνει αντικατάσταση αλλά μιλάμε για ένα κόστος πάνω απο 100€, ή θα μπορούσες να βγάλεις φωτογραφίες από όλες τις πλακέτες τα πλαστικά,τα ποδαράκια και να τα πουλήσεις στο internet όπως πχ στο ebay, και εσύ θα βγάλεις κάτι αλλά και κάποιος άλλος θα φτιάξει το ίδιο η αντίστοιχο μοντέλο που έχει βλάβη σε άλλο τμήμα της συσκευής. Όσο για τους συναδέλφους έχουν δει και έχουν ακούσει τόσα πολλά απο διαφόρους εντός και εκτός Forum που θεωρών αυτονόητο να καταλάβει κάποιος ότι έχει μία σπασμένη οθόνη στην συσκευή του, απλά μην μας παρεξηγείς. Εύχομαι να σε βοήθησα κάπως, καλό βράδυ.

Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα φιλε μου