Επιστροφή στο Forum : Ταχυθερμαντήρας Λάτζας Νεροχύτη
Καλημερα σε όλους
Σκέφτομαι να βάλω στον νεροχύτη της κουζίνας έναν ταχυθερμαντήρα νερού https://www.skroutz.gr/s/11659124/LS-079-S6-%CE%A4%CE%B1%CF%87%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%C E%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%9A%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%C F%8C%CF%82-%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%C E%BA%CF%8C%CF%82-3kW.html
Η μόνη παροχή που έχει κάτω από τον νεροχύτη είναι κρύου νερού και ηλεκτρικού ρευματος (25Α ασφάλεια)
Δεν γνωρίζω αν είναι καλή αγορά ή έχει προβλήματα?
Θελω τις απόψεις σας για αυτό.
Κάνει μίξη νερού ή όχι?
Ευχαριστώ
22 ευρώ που έχει ,είναι τσάμπα , γιατί όχι , βέβαια 3 KW είναι πολύ λίγο , με μικρή ροή νομίζω καμμιά 20αρια βαθμούς θα σου βγάζει + στην έξοδο , νομίζω θα σε καλύπτει να πλένεις τα πιάτα και να μην πονάνε τα χέρια από το κρυο. 25αρα ασφάλεια που αναφέρεις, φαντάζομαι θα πάρεις παράλληλα από την γραμμή κουζίνας , λάθος μεγάλο, η κουζίνα πότε με παρέα(άλλες καταναλώσεις ).ο ταχυθερμαντηρας διάβασα έχει ένα μέτρο καλώδιο με φις , κούμπωσέ το σε μια 16αρα ασφάλεια της κουζίνας , άνετα το σηκώνει ...
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει ξεχωριστή γραμμή ρεύματος (από τον πίνακα) κάτω από τον νυπτήρα.
Παλιά είχε τοποθετηθεί ένας μικρός θερμοσύφωνας όπου σκούριασε γιατί ήταν 30 ετών και δουλεύε 2-3 φορές τον χρόνο!
25αρα ασφάλεια για θερμοσίφωνα συνηθως είναι 20αρες, τέλος πάντων , θα κόψεις το καλώδιο του ταχυθερμοσιφωνα για να κάνεις την συνδεσμολογία ; Πάρε το Φις βάλε το σε πρίζα του πάγκου 90% τις ασφαλίζουν με 16αρα ασφάλεια . Γρήγορα και απλά και όποτε θες το αποσυνδεεις . Καλη αγορά...
Οι κριτικές είναι καταπέλτης.
Οι κριτικές είναι καταπέλτης.
Καποιο παρόμοιο???
Μόνο μικρο θερμοσίφωνο στο ντουλάπι.
https://www.skroutz.gr/c/3129/ilektrikoi-thermosifones/f/895035/10-lt.html
Ρε παιδιά, δεν θέλω να βάλω θερμοσύφωνο στο ντουλάπι..
Κάτι που να βγάζει άμεσα ζεστό νερό.
Η κουζίνα είναι σε σπίτι που πηγαίνω 10-15 φορες το χρόνο, κυρίως Σ/Κ
Ρε παιδί, δεν μπορείς να δεχθείς ότι η βρύση είναι γτπ.
Σε δελεάζει η τιμή, που από μονή της είναι δηλωτική της ποιότητας.
Τα μαγαζιά που την πλασάρουν είναι ‘’αμάν τελεσόπινγκ’’. Βλέπεις κάποιο μαγαζί υδραυλικών να την πουλάει;
Εντωμεταξύ , αφού έχεις πάρει την απόφαση να την αγοράσεις, ζητάς ‘’συνενόχους’’ στην άποψη.
Ρε παιδί, δεν μπορείς να δεχθείς ότι η βρύση είναι γτπ.
Σε δελεάζει η τιμή, που από μονή της είναι δηλωτική της ποιότητας.
Τα μαγαζιά που την πλασάρουν είναι ‘’αμάν τελεσόπινγκ’’. Βλέπεις κάποιο μαγαζί υδραυλικών να την πουλάει;
Εντωμεταξύ , αφού έχεις πάρει την απόφαση να την αγοράσεις, ζητάς ‘’συνενόχους’’ στην άποψη.
Και το leroy merlin ανοίκει στα ‘’αμάν τελεσόπινγκ’’ ??
Από την άλλη εγώ λύση ζήτησα... θέλω να το συζητήσω μαζί σας.. το ψάχνω.
Αν το ήθελα πολύ, δεν θα το συζήταγα
https://www.skroutz.gr/c/3124/tachythermantires-tachythermosifones/f/892973/kouzinas.html?from=autocomplete&o=%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC %CE%BF%CF%83%CE%B9%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%82+% CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CF%82
Δεν εχω δοκιμάσει τα ενσωματωμένα σε βρυση οπότε δεν εχω γνωση.
Και το leroy merlin ανοίκει στα ‘’αμάν τελεσόπινγκ’’ ??
Από την άλλη εγώ λύση ζήτησα... θέλω να το συζητήσω μαζί σας.. το ψάχνω.
Αν το ήθελα πολύ, δεν θα το συζήταγα
Αν είχες το Leroy στο πλάνο, θα το ανέφερες. Η σελίδα σκρουτζ που παρουσίασες δεν έχει Leroy. Σε νοιάζει το φτηνότερο, εάν είναι εφάμιλλο με τα ακριβότερα.
Η άποψη μου: σκουπίδια.
Καμία πρόταση - λύση;;;
Κάποιος ταχυθερμοσιφωνας κάτω από τον πάγκο ίσως;;;;
Sent from my M2103K19G using Tapatalk
Καμία πρόταση - λύση;;;
Κάποιος ταχυθερμοσιφωνας κάτω από τον πάγκο ίσως;;;;
Sent from my M2103K19G using Tapatalk
Κάτι τέτοιο μήπως σου κάνει
https://o-ydravlikos.gr/%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%C E%BF%CF%83%CE%AF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CF%84%C E%B5/
Άντε βρε παιδιά τον κούρασαμε τον άνθρωπο , μπουμπούνα την αγορά του , 22 ευρώ σιγά το ρίσκο σιγά την επενδυση , αν βγει καλό τότε πένα , αν όχι ,τότε η ζημιά είναι μικρή , πες ότι ήπιες ένα μπουκαλάκι ουίσκι [emoji6]