PDA

Επιστροφή στο Forum : led λαμπτήρας για ...σφαλιάρες!

innova
09-03-22, 13:42
Παίδες μοιράζομαι το γεγονός γιατί πολύ με παραξένεψε:

Λάμπα φτηνή led κρέμεται σε φωτιστικό από το ταβάνι και για αρκετό καιρό δούλευε κανονικά.

Εδώ και ένα μήνα, μετά το άνοιγμα του διακόπτη δεν ανάβει ποτέ αν προηγουμένως δεν την χτυπήσω με το δάκτυλό μου

άλλοτε 5 άλλοτε και 30 φορές, κατά τις οποίες (όχι όλες!) ανάβει με το χτύπημα και σβήνει αμέσως,

μέχρι που τελικά να μείνει αναμμένη οπότε σταματάω το ...ξύλο!

Για πείτε καμιά ιδέα!

JOUN
09-03-22, 13:45
Δεν υπαρχει κατι το παραξενο..
Χρησιμοποιουν εκτος απο φτηνα υλικα και φτηνη κολληση.Απο τους θερμικους κυκλους ζεστο-κρυο απο το αναψε σβησε,καποια κολληση εσπασε με αποτελεσμα να μην κανει σωστη επαφη αν δεν φαει την σφαλιαρα της..
Φυσικα με τον καιρο θα χειροτερεψει μεχρι που τελικα να μην κανει καθολου επαφη.

innova
09-03-22, 14:39
Δεν υπαρχει κατι το παραξενο..
Χρησιμοποιουν εκτος απο φτηνα υλικα και φτηνη κολληση.Απο τους θερμικους κυκλους ζεστο-κρυο απο το αναψε σβησε,καποια κολληση εσπασε με αποτελεσμα να μην κανει σωστη επαφη αν δεν φαει την σφαλιαρα της..
Φυσικα με τον καιρο θα χειροτερεψει μεχρι που τελικα να μην κανει καθολου επαφη.

Σε ευχαριστώ για την ταχύτατη ...απομυθοποίηση των μαζο-λαμπών!

(παίζει να την ανοίξω και να φτιάξω την κόλληση ή θα είναι πολύ εσωτερικά;

φυσικά όταν πεθάνει τελείως!)

arhs
09-03-22, 19:54
Αξιζει τον κοπο να παιδευεσαι για ενα δυο euroπουλα που κοστιζει;:001_tt2: Εχω λαμπα led που τις εβαλα δικο μου τροφοδοτικο η οποια ειναι 15 χρονων (απο τις πρωτες που ειχαν βγει) και λειτουργει 15 ωρες την ημερα, τουλαχιστον.:001_tongue:

JOUN
09-03-22, 21:49
Μην ασχολεισαι..