Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Peugeot 206

Lenaaa
05-11-21, 17:06
Καλησπέρα,
Έχω ένα Peugeot 206(ναι ακόμα)
Το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει το καντράν να τα παίζει δλδ δε δουλεύει το στροφόμετρο η ένδειξη για τη ταχύτητα βενζίνη θερμοκρασία. Επίσης όταν συμβαίνει αυτό τα φώτα τρεμοπαίζουν όπως και οι οθόνες στο εσωτερικό. Οι βελόνες πάνω η πάνω κάτω η απλά δε δουλεύουν καθόλου. Η μπαταρία έχει αλλαχτεί πέρσι. Τι μπορεί να είναι αυτό πάλι γιατί γενικά μου έχει βγάλει πολλά πρόβλημα είναι χρόνων αμάξι πρώτο χέρι αλλά με σχετικά λίγα χιλιόμετρα.
Ευχαριστώ

meletis_m
05-11-21, 17:14
Καλησπέρα,
Έχω ένα Peugeot 206(ναι ακόμα)
Το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει το καντράν να τα παίζει δλδ δε δουλεύει το στροφόμετρο η ένδειξη για τη ταχύτητα βενζίνη θερμοκρασία. Επίσης όταν συμβαίνει αυτό τα φώτα τρεμοπαίζουν όπως και οι οθόνες στο εσωτερικό. Οι βελόνες πάνω η πάνω κάτω η απλά δε δουλεύουν καθόλου. Η μπαταρία έχει αλλαχτεί πέρσι. Τι μπορεί να είναι αυτό πάλι γιατί γενικά μου έχει βγάλει πολλά πρόβλημα είναι χρόνων αμάξι πρώτο χέρι αλλά με σχετικά λίγα χιλιόμετρα.
ΕυχαριστώΤο αμάξι κινείται , κάνει μεγάλες αποστάσεις ώστε να φορτίζει η μπαταρία;
Σε ηλεκτρολόγο να απευθυνθείς ή να πας σε μαγαζί που ασχολείται μόνο με κοντέρ -ταχογραφους.
Ίσως είναι ηλεκτρολογικό ( π.χ. κάποια γείωση).
Εάν είναι θέμα καντράν βάζεις μεταχειρισμένο και διορθώνεις τα χιλιόμετρα ώστε να μην έχεις θέμα με το ΚΤΕΟ

Στάλθηκε από το M2010J19SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Lenaaa
05-11-21, 18:33
Το αμάξι κινείται , κάνει μεγάλες αποστάσεις ώστε να φορτίζει η μπαταρία;
Σε ηλεκτρολόγο να απευθυνθείς ή να πας σε μαγαζί που ασχολείται μόνο με κοντέρ -ταχογραφους.
Ίσως είναι ηλεκτρολογικό ( π.χ. κάποια γείωση).
Εάν είναι θέμα καντράν βάζεις μεταχειρισμένο και διορθώνεις τα χιλιόμετρα ώστε να μην έχεις θέμα με το ΚΤΕΟ

Στάλθηκε από το M2010J19SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι κάνει για τη δουλειά δλδ όχι ταξίδια και τέτοια γιατί γενικά το φοβάμαι και σπάνια το παίρνω για μεγάλες αποστάσεις αλλά σχεδόν καθημερινά κάνει περίπου 7-10χλμ
Ευχαριστώ για την απάντηση

nyannaco
06-11-21, 09:59
Ναι κάνει για τη δουλειά δλδ όχι ταξίδια και τέτοια γιατί γενικά το φοβάμαι και σπάνια το παίρνω για μεγάλες αποστάσεις αλλά σχεδόν καθημερινά κάνει περίπου 7-10χλμ
Ευχαριστώ για την απάντησηΜε τέτοια χρήση, η μπαταρία υποφέρει, και είναι πολύ πιθανό τα προβλήματά σου να ξεκινάνε από εκεί. Κάνε αν μπορείς μια μεγάλη διαδρομή σε δρόμο χωρίς πολλή κίνηση, φανάρια και ξεκίνα-σταμάτα, και δες αν βελτιώνεται η κατάσταση, ή πήγαινε κατ'ευθείαν σε ένα ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων να ελέγξει τη μπαταρία (που θα το χρειαστείς σκόμη κι αν κάνεις το προηγούμενο και δεν δεις βελτίωση).

georgis
08-11-21, 19:59
Δες για ψυχρές και κακές επαφές στις φισες του καντράν. Φυσικά πρέπει να το βγάλεις. Που να δεις σε κάτι οκτάβα σε πόσο καιρό χαλάνε.