Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Pitsos] Συνεχόμενος ήχος και πρόβλημα με τις ενδείξεις στην οθόνη

NikG
11-09-21, 16:18
Καλησπέρα σας.

Έχω ένα θέμα με την κουζίνα μου και θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε.

Εγώ την κουζίνα την ανοίγω και την κλείνω και από τον διακόπτη στον πίνακα. Όταν το έκανα αυτό, ακούγονταν κάποιος σύντομος ήχος από το ρολόι της κουζίνας και αναβόσβηναν οι ενδείξεις μέχρι να ρυθμίσω κάποια ώρα ώστε να μπορεί να λειτουργήσει η κουζίνα. Όμως πλέον όποτε ανοίγω τον διακόπτη και παίρνει ρεύμα η κουζίνα, ακούγεται ένας συνεχόμενος ήχος και δεν σταματάει, καθώς και οι ενδείξεις αναβοσβήνουν αλλά σαν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εκτός από αυτά, αν βάλεις τον φούρνο σε λειτουργία αναβοσβήνει το φως του.

Τι συμβαίνει; Έχει μπλοκάρει; Το χάλασα εγώ επειδή την ανοιγοκλείνω από τον διακόπτη ή φταίει κάτι άλλο όπως οι υδρατμοί κτλ;

Μπορώ να κάνω κάτι εγώ για να την φτιάξω ή χρειάζεται κάποιος ειδικός; Αν χρειάζεται ειδικός, είναι κάτι απλό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

klik
11-09-21, 17:31
Ειναι το decade problem... Παλιωσε ο μηχανισμος (πλακετα) ρολογιου κ θελει μικρης εκτασης επισκευη

NikG
11-09-21, 18:48
Ειναι το decade problem... Παλιωσε ο μηχανισμος (πλακετα) ρολογιου κ θελει μικρης εκτασης επισκευη

Δεν κατάλαβα αν χρειάζεται αλλαγή πλακέτας ή αν μπορεί να επισκευαστεί η ίδια. Αν χρειάζεται αλλαγή, μπορείς να μου πεις κάποια ενδεικτική τιμή; Αξίζει να επισκευαστεί ή να την αλλάξω;

Επίσης, σίγουρα δεν την χάλασα εγώ με το να ανοίγω και να κλείνω τον διακόπτη (δεν το έκανα και συνέχεια, δεν χρησιμοποιούσα συνέχεια την κουζίνα) ε;

klik
11-09-21, 19:02
Αν ξαναδιαβασεις το μηνυμα, λεει για επισκευη μικρης εκτασης. Οχι για αντικατάσταση πλακετας. Δεν το χαλασες εσυ. Ο χρονος το χαλασε.

NikG
12-09-21, 12:30
Αν ξαναδιαβασεις το μηνυμα, λεει για επισκευη μικρης εκτασης. Οχι για αντικατάσταση πλακετας. Δεν το χαλασες εσυ. Ο χρονος το χαλασε.

Συγνώμη που ρωτάω παρόμοια με αυτά που έχεις πει, αλλά ήθελα να σιγουρευτώ ειδικά για το δεύτερο

Έχεις καθόλου ιδέα πόσο μπορεί να κοστίσει; Επίσης έχεις να μου προτείνεις κάποιον καλό τεχνικό για Αθήνα;

klik
12-09-21, 14:50
Δεν ξερω για Αθηνα. Εχει σημασια ομως αν θα πας την πλακέτα σε καποιον ηλεκτρονικό να στη φτιαξει με κανενα 20αρι+φπα+φορους... Ή αν θα φωναξεις τεχνικο που θα εχει επισκεψη-εις κλπ οποτε πολλαπλασιο κοστος

Αεναος
15-09-21, 12:58
και εμενα το κάνει αυτο η κουζινα μου γιατι απο τα χρόνια εχουν συσσωρευτεί βρωμιες και κολλανε τα κουμπιά.Πιθανον καποιο πατήθηκε και εχει μεινει γεφυρωμενη η επαφη του.
Οσο για την λαμπα, δοκιμασε να την αλλάξεις να δεις αν και η καινούργια θα κανει τα ιδια.