Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] jvc lt-48k780

ΜΑΝΘΟΣ1988
06-05-21, 11:05
καλημέρα συνάδελφοι ψάχνω firmware για την jvc lt48k780 αναβη μαυρη εικονα τα λεντ ειναι οκ αναβουν ειχει main bord της αγαπημενες μας vestel 17mb211

manolo
07-05-21, 01:06
Θα βοηθούσε και το πανελ αν έγραφες..

Di*Ca_Electronic
07-05-21, 09:12
Φίλε Μάνθο,
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μ΄ ΥΓΕΙΑ.
Εκτός αυτού που γράφει ο φίλος Μανώλης για το τύπο του panel της τηλεόρασής σου,
που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, μπορείς να κατεβάσεις από το link : https://www.elektroda.com/rtvforum/topic3646566.html ,
αφού κάνεις εγγραφή με τ΄ e-mail σου στο site της elektroda.com, συμπιεσμένο αρχείο,
με 7 αρχεία λογισμικού τύπου .bin & αρχείο AQ.bin, αρχείο PQF.bin, όπως και ξεχωριστό αρχείο γι΄ επαναπρογρ/σμό της EEPROM : MX25L1606E_U135.BIN,
(κι όλα αυτά αφού κάνεις αποσυμπίεση εδώ του αρχικού αρχικού συμπιεσμένου αρχείου που θα κατεβάσεις όπως κι αφού ανοίξεις
το σχετικό φάκελλο) και να κάνεις ένα επαναπρογραμματισμό της τηλεόρασής σου γιατί ο Πορτογάλος χρήσης που τ΄ ανέβασε στο
προαναγραφόμενο site αναφέρει ότι κάνει γι΄ αρκετά μοντέλα τηλεοράσεων με chassis : 17MB211.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

ΜΑΝΘΟΣ1988
07-05-21, 16:49
αληθως ο κυριος. το πανελ ειναι VES480UNDS-2D-N12 θα κανω ενα backup και θα προσπαθησ να το βαλω

Φίλε Μάνθο,
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μ΄ ΥΓΕΙΑ.
Εκτός αυτού που γράφει ο φίλος Μανώλης για το τύπο του panel της τηλεόρασής σου,
που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, μπορείς να κατεβάσεις από το link : https://www.elektroda.com/rtvforum/topic3646566.html ,
αφού κάνεις εγγραφή με τ΄ e-mail σου στο site της elektroda.com, συμπιεσμένο αρχείο,
με 7 αρχεία λογισμικού τύπου .bin & αρχείο AQ.bin, αρχείο PQF.bin, όπως και ξεχωριστό αρχείο γι΄ επαναπρογρ/σμό της EEPROM : MX25L1606E_U135.BIN,
(κι όλα αυτά αφού κάνεις αποσυμπίεση εδώ του αρχικού αρχικού συμπιεσμένου αρχείου που θα κατεβάσεις όπως κι αφού ανοίξεις
το σχετικό φάκελλο) και να κάνεις ένα επαναπρογραμματισμό της τηλεόρασής σου γιατί ο Πορτογάλος χρήσης που τ΄ ανέβασε στο
προαναγραφόμενο site αναφέρει ότι κάνει γι΄ αρκετά μοντέλα τηλεοράσεων με chassis : 17MB211.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

ΜΑΝΘΟΣ1988
07-05-21, 17:01
το σιγκεκριμενο αρχειο ειναι για MX25l1 εμενα φοραει 25q16jvs δεν νομιζω να ταιριάξω

Di*Ca_Electronic
07-05-21, 18:47
Εφόσον λοιπόν η EEPROM που φοράει το σασί σου είναι φορτωμένη στ΄ IC : 25Q16,
και τ΄ ανάλογο αρχείο έχει σβηστεί από το site της elektroda.com στείλε p.m. με τ΄ e-mail σου
και θα στ΄ ανεβάσω μέσω του wetranfer.com ,
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

ΜΑΝΘΟΣ1988
08-05-21, 01:16
σου στέλνω φιλε ευχαριστω αν και κατι μου λεει πως εχει προβλημα το πανελ

Εφόσον λοιπόν η EEPROM που φοράει το σασί σου είναι φορτωμένη στ΄ IC : 25Q16,
και τ΄ ανάλογο αρχείο έχει σβηστεί από το site της elektroda.com στείλε p.m. με τ΄ e-mail σου
και θα στ΄ ανεβάσω μέσω του wetranfer.com ,
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

ObsessedSnake
22-07-21, 13:03
Καλησπέρα, έχω και εγώ την ίδια TV με το ίδιο πρόβλημα. Έχει backlight αλλά η εικόνα είναι μαύρη.
Θα μπορούσατε να μου στείλετε το αρχείο αναβάθμισης που έχετε στην κατοχή σας;