Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Άλλη] Ψυγειοκαταψυκτης blue sky προβλημα με μοτερ συντηρησης

mples
04-05-21, 16:36
Χρονια πολλα
εχω το παλιο ψυγειο στην αποθηκη σε λειτουργια και πηγε η μανα και εριξε νερα με το λαστιχο απο τοτε δεν δουλευει η συντηρηση κανει τακ ξεκιναει και αμεσως κλεινει
Σημερα εγω τα εκανα ακομα χειροτερα μιας και εριξα w40 το εβαλα σην μπριζα και εβγαλε καπνους εβγαλα το κουτι του ρελε και ειναι καμενο ,
Ηταν λετε το ρελε απο την αρχη η ο κομπρεσορας ? Αξιζει να βαλω νεο η τσαμπα ο χρονος και χρηματα ? Ευχαριστω

andreasp
04-05-21, 17:06
Χρονια πολλα
εχω το παλιο ψυγειο στην αποθηκη σε λειτουργια και πηγε η μανα και εριξε νερα με το λαστιχο απο τοτε δεν δουλευει η συντηρηση κανει τακ ξεκιναει και αμεσως κλεινει
Σημερα εγω τα εκανα ακομα χειροτερα μιας και εριξα w40 το εβαλα σην μπριζα και εβγαλε καπνους εβγαλα το κουτι του ρελε και ειναι καμενο ,
Ηταν λετε το ρελε απο την αρχη η ο κομπρεσορας ? Αξιζει να βαλω νεο η τσαμπα ο χρονος και χρηματα ? ΕυχαριστωΞέχνα το.
Να ξέρεις. Το wd-40 είναι καλό και άγιο. Στα 220volt όμως, αναφλέγεται!

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

ΗΝ1984
04-05-21, 20:28
Εάν έχει δυο μοτέρ (ίδια- παρεμφερή) το σύστημα, βγάλε ρελέ - θερμικό από το καλό σύστημα και βαλτό στο ύποπτο. Εαν ο συμπιεστής έχει ζωή, θα δουλέψει και αγοράζεις νέα εξαρτήματα.

mples
04-05-21, 21:29
Εάν έχει δυο μοτέρ (ίδια- παρεμφερή) το σύστημα, βγάλε ρελέ - θερμικό από το καλό σύστημα και βαλτό στο ύποπτο. Εαν ο συμπιεστής έχει ζωή, θα δουλέψει και αγοράζεις νέα εξαρτήματα.

Το θεμα ειναι οτι δεν βγαινει με τιποτα τον αλλο τον εσπασα για να τον βγαλω

mples
04-05-21, 21:31
Ξέχνα το.
Να ξέρεις. Το wd-40 είναι καλό και άγιο. Στα 220volt όμως, αναφλέγεται!

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Γιατι δεν εβγαλε καπνους το μοτερ το ρελε τους εβγαλε

mples
05-05-21, 21:48
Μια ερωτηση ακομα
το μοτερ χωρις το ρελε αν του δωσω ρευμα δεν θα λειτουργισει ????

ΗΝ1984
06-05-21, 00:49
Γίνεται, άλλα είναι για ειδικευμένο προσωπικό,γιατί εφαρμόζονται ειδικές διατάξεις.

mples
08-05-21, 15:39
Καλησπέρα για την ιστορία αφού έβαλα μπρος το μοτέρ χωρις ρελέ και δούλεψε πηγα και πήρα ένα ρελέ με 5 ευρώ και το ψυγείο είναι πάλι σε λειτουργία !!
Να ειναι καλά το YouTube !!

ΗΝ1984
08-05-21, 20:11
Μπράβο, συγχαρητήρια.
Τώρα ζήτα και τη διαγραφή σου. Αφού έχεις YouTube, δεν έχεις ανάγκη κανέναν.
Ακούς εκεί, θα παρακαλάς τον καθένα.

mples
09-05-21, 12:22
Τώρα σοβαρά ?? Πραγματικά δεν σε κατάλαβα το ειρωνικό σχόλιο σου φίλε δεν πεθραζει καλη καρδιά

mples
14-05-21, 14:51
[QUOTE=ΗΝ1984;612191]Μπράβο, συγχαρητήρια.
Τώρα ζήτα και τη διαγραφή σου. Αφού έχεις YouTube, δεν έχεις ανάγκη κανέναν.
Ακούς εκεί, θα παρακαλάς τον καθένα.[/QUOT

να ζητησεις την δικια σου διαγραφη ενας εξυπνακιας λιγοτερος ειναι οτι καλυτερο !

Αεναος
24-05-21, 09:49
Αν στα βιντεάκια σου λένε να βάζεις στη άκρη την ασφάλεια σου και να δοκιμάσεις όπως να ναι την λειτουργία τότε ναι έχει δίκιο ο φίλος που απάντησε έτσι.
Γιατι για τον "εξυπνακια" προέχει η ασφάλεια σου και μετά η συσκευή σου.