PDA

Επιστροφή στο Forum : [Άλλη] Ψυγείο zanussi relay (starter)

dimitrisdmtriou
18-04-21, 14:46
Καλησπέρα, έχω ένα ψυγείο και θέλω να του δώσω ακόμα μια ευκαιρία, το βάζω στην πρίζα, δουλεύει για λίγα δευτερόλεπτα, και σβήνει.. Και μετά από λίγο πάλι τα ίδια.. Ακουγεται τακ τακ ανά διαστήματα , βρήκα το εξαρτήμα που είναι καμμένο, το έβγαλα, το κουνάς και ακούγεται τσικ τσικ, σαν χώμα. Αλλά δεν μπορώ νά το βρω πουθενά από αναζήτηση στο Google, είναι ένα άσπρο κουτάκι που κουμπώνει πάνω στις ακίδες του μοτέρ, έχει πάνω κωδικό c2-149NFBYY-151

andreasp
18-04-21, 15:16
Καλησπέρα, έχω ένα ψυγείο και θέλω να του δώσω ακόμα μια ευκαιρία, το βάζω στην πρίζα, δουλεύει για λίγα δευτερόλεπτα, και σβήνει.. Και μετά από λίγο πάλι τα ίδια.. Ακουγεται τακ τακ ανά διαστήματα , βρήκα το εξαρτήμα που είναι καμμένο, το έβγαλα, το κουνάς και ακούγεται τσικ τσικ, σαν χώμα. Αλλά δεν μπορώ νά το βρω πουθενά από αναζήτηση στο Google, είναι ένα άσπρο κουτάκι που κουμπώνει πάνω στις ακίδες του μοτέρ, έχει πάνω κωδικό c2-149NFBYY-151Πήγαινε σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά ή ακόμα και στον Καυκα και πάρτο μαζί σου.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

dimitrisdmtriou
18-04-21, 18:15
Είμαι μακριά από μαγαζιά τέτοια.. Μόνο μέσο ίντερνετ ότι κάνω, ποιο μαγαζί πιστεύεται θα έχει να αρχίσω τα τηλέφωνα?
Απλός ρώταω και αν γίνεται με παρόμοιο ανταλλακτικο από alliexpres ή ebay,

Ηλιας Α
18-04-21, 20:41
.................................................. ........................................

chipakos-original
18-04-21, 20:49
Είμαι μακριά από μαγαζιά τέτοια.. Μόνο μέσο ίντερνετ ότι κάνω, ποιο μαγαζί πιστεύεται θα έχει να αρχίσω τα τηλέφωνα?
Απλός ρώταω και αν γίνεται με παρόμοιο ανταλλακτικο από alliexpres ή ebay,
Ούτε κάποιο μαγαζί με ψυκτικά δεν έχει η περιοχή σου...????

ΗΝ1984
18-04-21, 20:55
Πως κατάλαβες ότι είναι καμένο το σετ ρελέ--θερμικό και δεν είναι ο συμπιεστής;

Το τσικ-τσικ δεν είναι ένδειξη καμένου.

dimitrisdmtriou
21-04-21, 00:09
Ο συμπιεστης δουλεύει χωρίς κάποιο περίεργο θόρυβο για όσο δουλεύει, όταν σβήνει, σε αυτό το άσπρο κουτάκι φαίνεται σπίθα μέσα .. Το έβγαλα και το έχω στα χέρια μου, από άσπρο, σε πολλά σημεία είναι μαύρο και λιωμένο, και από διάφορα βιντεακια στο youtube που έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα,