Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Miele] Δεν ξεκινάει το μοτερ

Νετο
12-01-21, 18:48
Έχω ενα πλυντήριο miele W844 και δεν ξεκινάει το μοτερ.Παιρνει κανονικά νερό και πριν ξεκινήσει η κυρίως πλύση το πετάει στην αποστράγγιση.Και αναβει το spullen.Εχω αλλάξει και αμορτισέρ και κάρβουνακια.Γνωριζει κάποιος κάτι παραπάνω? Την πλακέτα ένας φίλος ηλεκτρονικός που την μέτρησε μου είπε ότι όλες οι μετρήσεις ήταν καλές

diony
13-01-21, 16:26
Πολλά μοντέλα αυτής της εταιρίας ,έχουν ασφάλεια για τον κινητήρα αν θυμάμαι καλά 6,3 αμπέρ κολλημένη επάνω στην πλακέτα , δεν ξέρω αν το δικό σου αν έχει.

Υποθέτω πως τα καρβουνάκια τα άλλαξες σωστά και έχεις κουμπώσει σωστά ότι κονέκτορες είχες ξεκουμπώσει

Αν μπορείς ανέβασε κάποια καθαρή φωτογραφία-ες της πλακέτας και από ότι άλλο μπορεί να βοηθήσει

Ότι κάνεις με τη συσκευή εκτός πρίζας εννοείται

Νετο
13-01-21, 22:29
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου.
Ναι ήταν η ασφάλεια .Την μέτρησα σήμερα και όλα καλά
Σε ευχαριστώ και πάλι.

gep58
14-01-21, 07:38
Την πλακέτα ένας φίλος ηλεκτρονικός που την μέτρησε μου είπε ότι όλες οι μετρήσεις ήταν καλές

Πολλά μοντέλα αυτής της εταιρίας ,έχουν ασφάλεια για τον κινητήρα αν θυμάμαι καλά 6,3 αμπέρ κολλημένη επάνω στην πλακέτα

Ναι ήταν η ασφάλεια .Την μέτρησα σήμερα και όλα καλά
Περίεργο... ο φίλος σου ο ηλεκτρονικός έλεγξε όλη την πλακέτα αλλά του ξέφυγε η ασφάλεια?

diony
14-01-21, 09:36
ήθελα να το ρωτήσω και εγώ , αλλά με πρόλαβες !

Νετο
14-01-21, 11:24
Πλακέτα καλοι μου φίλοι εννοώ το σημείο που είναι τα κάρβουνακια
Στον ηλεκτρονικό πήγα την κεντρική πλακέτα όπου μου έβγαζε την ένδειξη του spullen . Ελπίζω να σας έδωσα να καταλαβετε

diony
14-01-21, 13:14
την ασφάλεια που ανέφερα , την έχω συναντήσει πολλές φορές στην πλακέτα ισχύος , η οποία είναι πίσω από τη φάτσα του πλυντηρίου (αφορά κάποια μοντέλα)

48115

Νετο
14-01-21, 13:22
την ασφάλεια που ανέφερα , την έχω συναντήσει πολλές φορές στην πλακέτα ισχύος , η οποία είναι πίσω από τη φάτσα του πλυντηρίου (αφορά κάποια μοντέλα)

48115

Όχι αυτή φίλε μου.Εγω εννοουσα μια που υπάρχει κάτω μαζί με τα κάρβουνακια.
Δυστυχώς δεν μπορώ τρόπο να σου στείλω φωτό.

diony
14-01-21, 13:30
αν την έχεις στο κινητό , υπάρχει τρόπος να την ανεβάσεις , αν όμως έχεις τελειώσει με το πλυντήριο και το μοντάρισες , δεν αξίζει τον κόπο να το λύσεις ξανά

Νετο
14-01-21, 13:43
αν την έχεις στο κινητό , υπάρχει τρόπος να την ανεβάσεις , αν όμως έχεις τελειώσει με το πλυντήριο και το μοντάρισες , δεν αξίζει τον κόπο να το λύσεις ξανά

Έχω μια φωτό όταν την ξεμονταριζα αλλά πως να την ανεβάσω?

diony
14-01-21, 13:54
πατάς απάντηση στο θέμα και στη συνέχεια επιλέγεις το εικονίδιο (από τον υπολογιστή)
από κινητό δεν έχω δοκιμάσει

48116

Νετο
14-01-21, 13:59
Από κινητό σου γράφω φίλε μου.Για αυτό δεν μπορώ.Εχω δοκιμάσει τα πάντα.Τελος πάντων όλα καλά με το πλυντήριο μου Αν θέλεις να δεις την πλακέτα που σου λέω ο κωδικός ειναι rk473 έχει φωτό εκεί..
Σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον

diony
14-01-21, 14:10
οκ να είσαι καλά