PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] LG 32LB550B-Χανει τις ρυθμισεις καθε φορα που την σβηνω

vlahoskwn
13-12-20, 00:21
καλησπερα
εχω την lg 32lb550b η οποια οταν την αναβω ζηταει να ρυθμισω γλωσσα χωρα καναλια κτλπ
εκανα update firmware και περασα το bios παλι αλλα συνεχιζει να κανει αυτο μολις βγαινει αποτο ρευμα η την σβηνω θελει παλι τις ρυθμισεις
πιστευετε ειναι η Main board ; αν ναι πιστευετε επισκευαζεται;

klik
13-12-20, 12:50
Εχει μπαταρια; nvram? Eeprom? Coldcap?
. Ανεβασε καλες φωτο

GeorgeSindos
13-12-20, 13:11
Καλημερα. Ναι είναι θέμα main. Κατά πασα πιθανοτητα είναι θέμα nand flash.

xrhstos1978
13-12-20, 13:42
κανε μια αναβάθμιση

vlahoskwn
13-12-20, 13:52
Καλημέρα
Θα σας ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από την πλακέτα μολις παω σπίτι...
Πάντως χτες πέρασα πάλι το firmware μέ στικάκι και φαίνεται από χτες να παιζει σωστά αλλά την έβγαλα από το ρεύμα το βράδυ και θα την ανάψω μόλις πάω να δω αν θα ζητησει πάλι τις ρυθμίσεις...
Πάντως ο κωδικός της πλακέτας είναι eax65361505

Βρήκα μια που είχα τραβηξει από χτες...
Πώς μπορώ να την ανεβάσω ;

xrhstos1978
13-12-20, 14:31
δεν υπάρχει λόγος τώρα θα ειναι οκ

vlahoskwn
13-12-20, 14:36
Ωραία έχω άλλη μια ίδια με.προβλημα στον οπίσθιο φωτισμό το πανελ δουλεύει κανονικά και ήχο και όλες τις λειτουργίες. Στο τροφοδοτικό έχω την τάση που θέλει οπότε πάμε για αλλαγή μπάρες led σωστά ;
Υπαρχουν ανταλλακτικά ;

xani
13-12-20, 21:30
κανε αναβαθμιση μεσω USB ΦΙΛΕ ΕΛΕΟΣ στο ειπε καποιος φιλος πιο πανω. γνωστοτατον προβλημα εδω και καιρο.

καλησπερα
εχω την lg 32lb550b η οποια οταν την αναβω ζηταει να ρυθμισω γλωσσα χωρα καναλια κτλπ
εκανα update firmware και περασα το bios παλι αλλα συνεχιζει να κανει αυτο μολις βγαινει αποτο ρευμα η την σβηνω θελει παλι τις ρυθμισεις
πιστευετε ειναι η Main board ; αν ναι πιστευετε επισκευαζεται;

xani
13-12-20, 21:33
Ωραία έχω άλλη μια ίδια με.προβλημα στον οπίσθιο φωτισμό το πανελ δουλεύει κανονικά και ήχο και όλες τις λειτουργίες. Στο τροφοδοτικό έχω την τάση που θέλει οπότε πάμε για αλλαγή μπάρες led σωστά ;
Υπαρχουν ανταλλακτικά ;

λεντομπαρες βαλε δεν χαλαει σε αυτη τιποτε αλλο

vlahoskwn
22-12-20, 23:42
κανε αναβαθμιση μεσω USB ΦΙΛΕ ΕΛΕΟΣ στο ειπε καποιος φιλος πιο πανω. γνωστοτατον προβλημα εδω και καιρο.
δεν μπορω να καταλαβω το υφος σου δε νομιζω να εδειξα οτι δεν δεχομαι τις υποδειξεις σας η οτιδηποτε αλλο...
και οπως λεω το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν firmware Update με στικακι αλλα στη δευτερη δουλεψε σωστα (το γιατι δε ξερω...)

τελικα η τηλεοραση δουλευει αψογα και περιμενω τις λεντομπαρες και για την δευτερη

xani
23-12-20, 13:14
δεν μπορω να καταλαβω το υφος σου δε νομιζω να εδειξα οτι δεν δεχομαι τις υποδειξεις σας η οτιδηποτε αλλο...
και οπως λεω το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν firmware Update με στικακι αλλα στη δευτερη δουλεψε σωστα (το γιατι δε ξερω...)

τελικα η τηλεοραση δουλευει αψογα και περιμενω τις λεντομπαρες και για την δευτερη

το σωστο ειναι:
1.restore LG
2.firmware update
3.restore again
ETOIMH

vlahoskwn
23-12-20, 15:22
το σωστο ειναι:
1.restore LG
2.firmware update
3.restore again
ETOIMH

ναι αυτο εκανα τη δευτερη φορα και δουλεψε!!!
σε ευχαριστω παντως!!