PDA

Επιστροφή στο Forum : [LG] LG F1022TD0 Θόρυβος



Al-x
26-11-20, 16:18
Πλυντήριο LG F1022TD0 (direct drive) έχει αρχίσει να κάνει έντονο θόρυβο (σύρσιμο) ιδίως στις υψηλές στροφές εδώ και αρκετό καιρό.
Τελευταία όμως έχει αρχίσει να κάνει και ένα θόρυβο περιστασιακά σαν τρίξιμο, όταν έχει φορτίο και έχει πάρει νερό και όχι όταν τον περιστρέφω άδειο με το χέρι.
Ο κάδος είναι αρκετά σταθερός στο πάνω- κάτω μόνο μερικά mm μετακινείται και το πλυντήριο στο στύψιμο δεν τραντάζεται ιδιαίτερα
Έχει κάποιος την εμπειρία να μου πει από τον ήχο αν ο θόρυβος που ακούγεται είναι ρουλεμάν;
Μπορώ όμως να ανεβάσω αρχεία ήχου;

Κυριακίδης
26-11-20, 20:31
σταμάτα το βίντεο στο 2:20 , αν δεις τα ίδια σημάδια σε σκουριά ,
https://www.youtube.com/watch?v=WmYs3wwXXIE
Για να το φτιάξεις πρέπει να πιεις μερικά red bull energy drink

georgis
29-11-20, 20:56
δες αν κουναει -εχει κενο στο πανω κατω ο καδος.αν εχει θελει 2 ρουλεμαν ,τσιμουχα,και ελεγχο στον αξονα αν τον εχει φαει.

Giannos88
02-12-20, 04:17
Μεγάλο μανίκι η επισκευή αυτή. Εντωμεταξυ από κάποιον που δεν πιάνουν και πολυ τα χέρια του (ή βιάζεται) μάλλον μεγαλύτερη ζημιά θα προκληθεί.

Εκτός από τη βαριά δουλειά που έχει, θέλει και καλή τεχνική μη κάνεις λάθος τοποθέτηση σε καμία φλατζα στεγανοποίησης και μόλις το δέσεις χάνεις νερά, και επίσης το παν είναι η σωστή τοποθέτηση των ρουλεμάν που μπαίνουν κτυπητά , αφού μπορεί ανετα να τα καταστρέψεις από το κτυπημα.
Πόσο κοστίζει αυτή η εργασία από την lg;;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κυριακίδης
18-12-20, 00:21
(Προς Αλέξανδρο ) έκανες τελικά τίποτα? αν όχι μην αγχώνεσαι , θα γυρίσει ο τροχός , θα μ....σει και ο φτωχός .
https://www.youtube.com/watch?v=EZELVYpDbVk