PDA

Επιστροφή στο Forum : [Κλιματιστικό Fujitsu] Fujitsu ASYA24LCC - Δουλεύει για λίγο και σβήνει

stavrakasa
07-11-20, 15:06
Γειά σας, έχω ένα κλιματιστικό Fujitsu ASYA24LCC. Όταν το ανάβω στην ζέστη ανάβει για 5 λεπτά και σταματάει. ( Ακόμα και όταν το βάζω στο High τον ανεμιστήρα). Όταν το ανάβω αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπακι 5 φορές (0.5 του δευτερολέπτου) ενώ το πράσινο (timer) δεν ανάβει καθόλου (όταν το αναβω- αν το προγραμματίσω για να ανάψει ή σβησει, ανάβει).
Δεν έχω βρει τι φταίει συνήθως τα σφάλματα έχουν και το πράσινο. Δεν έχω βρει χωρίς να ανάβει.

Έχω βρει αυτό:

https://www.manualslib.com/manual/452620/Fujitsu-Asya24lcc.html?page=13#manual

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

pliktras
08-11-20, 16:02
Καλησπέρα Σταύρο.Αρχικά μου φαίνεται και μένα παράξενο να ανάβει σφάλμα το operation αλλά όχι το timer, πιο φυσιολογικό είναι να έχει όντως σφάλμα και να μην δείχνει τίποτα στα led παρά αυτό που περιγράφεις. Εν πάση περιπτώσει, αν το βάλεις στο ζεστό, αυτά τα 5 λεπτά βγάζει ζεστό(ξεκινάει συμπιεστής και ανεμιστήρας έξω; ) ή απλά δουλεύει ο μέσα ανεμιστήρας και μετά απο λίγο σου αναβοσβήνει το led? Τέλος, στο κρύο αμα το βάλεις λειτουργεί κανονικά;

stavrakasa
09-11-20, 10:00
Καλημέρα!
Με το που πατάω να ανοίξει (από το τηλεχειριστήριο) αναβοσβήνει το led 5 φορές και μετά μένει σταθερό. Όταν το βάλω στο ζεστό ζεσταίνει και λειτουργεί ο συμπιεστής και ο ανεμιστήρας αντίστοιχα και στο κρύο. Το ίδιο γίνεται και στο κρύο κρατάει για 5 λεπτά και σβήνει

pliktras
10-11-20, 12:48
Άρα σου δουλεύει για λίγο και σταματάει και στο κρύο και στο ζεστό.Εχεις τσεκαρει αισθητήρια της εσωτερικής μονάδας; Το πιο συνηθισμένο μιας και δε μπορούμε να δούμε από το σέρβις μανιουαλ, είναι να βγάζει σφάλμα όταν το ξεκινάς και δεν έχει αισθητήριο ή είναι προβληματικό.

stavrakasa
10-11-20, 12:53
Σ'ευχαριστώ πολύ!
Θα το ελέγξω!