PDA

Επιστροφή στο Forum : Μοτερ απορροφητηρα

Billzan
17-10-20, 17:09
Γειά σας έχω έναν απορροφητηρα με δύο μοτερ το ένα το μοτερ το είχα πάει για επισκευή πριν καμιά πενταετία το τοποθετώ και όλα καλά πριν κανένα μήνα διαπιστώνω ότι το ένα τραβάει τον αέρα και αυτό που είχα κάνει βγάζει τον αέρα έχω κάνει κάτι λάθος ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κυριακίδης
17-10-20, 19:06
Το μοτέρ που επισκεύασες σε μάστορα , το πήρες ολόκληρο συναρμολογημένο? (στάτη και ρότορα μαζί?) ή π.χ. έδωσες να επισκευάσουν μόνο το πηνίο του μοτέρ και κατόπιν το συναρμολόγησες εσύ ?.
Θεωρώ η τοποθέτηση της φτερωτής δεν υπάρχει περίπτωση να τοποθετηθεί ανάποδα .
Αν έχω δίκιο στο ότι η φτερωτή δεν υπάρχει περίπτωση να συναρμολογηθεί ανάποδα και ότι συναρμολόγησες εσύ το πηνίο του μοτέρ με τον ρότορα , τότε πιθανόν να τοποθέτησες τον στάτη (με τα πηνία ) ανάποδα μέσα στον ρότορα.

Billzan
17-10-20, 19:18
Όχι όπως ήταν

Billzan
17-10-20, 19:20
Ολόκληρο Συναρμολογούμενο

gep58
17-10-20, 20:06
το είχα πάει για επισκευή πριν καμιά πενταετία το τοποθετώ και όλα καλά πριν κανένα μήνα διαπιστώνω ότι το ένα τραβάει τον αέρα και αυτό που είχα κάνει βγάζει τον αέρα έχω κάνει κάτι λάθος ?

Συγνώμη αλλά ίσως δεν κατάλαβα σωστά...
Πριν 5 χρόνια επισκευάστηκε τοποθετήθηκε και λειτουργούσε καλά και πριν από ένα μήνα άρχισε να λειτουργεί ανάποδα?

chipakos-original
17-10-20, 21:49
Λογικά κάποιο λάθος έκανε ο τεχνίτης όταν επισκεύασε το καμμένο μοτέρ . Εσύ δεν το πήρες χαμπάρι τότε στην τοποθέτηση και το κατάλαβες τώρα.

Billzan
17-10-20, 23:22
Προφανώς έτσι δουλευε απο την αρχη και το πήρα χαμπάρι όλως τυχαίως!!!

gep58
17-10-20, 23:57
Οπότε αγαπητέ Βασίλη ποτέ δεν δούλεψε καλά κι ας πήρε 5 χρόνια να το καταλάβεις. Πήγαινε το μοτεράκι στον μάστορα και πες του τα χαμπέρια. Κάλιο αργά παρά ποτέ

Κυριακίδης
18-10-20, 01:27
Προφανώς έτσι δουλευε απο την αρχη και το πήρα χαμπάρι όλως τυχαίως!!!
Μπορείς να καταλάβεις με βάση το επισκευασμένο μοτέρ , συγκρίνοντας το δικό του πτερύγιο με του άλλου μοτέρ αν στο επισκευασμένο μοτέρ πράγματι γυρίζει ανάποδα? (ανάποδα βάση των πτερυγίων του επισκευασμένου μοτέρ?)

Billzan
18-10-20, 09:46
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες