PDA

Επιστροφή στο Forum : [Siemens] πλυντηριο πιατων διαρροη

George Best
29-09-20, 22:02
Γεια στην παρεα.Στη μεση λειτουργειας του πλυντηριου πιατων βγαζει παρα πολλα νερα απο το κατω μερος της πορτας.εγινε προληπτικα η αλλαγη του κατω λαστιχου αλλα δυστυχως μαλλον δεν ειναι απο εκει γιατι για αυτον τον λογο αλαχτηκε.Ζηταω τα φωτα απο τους ειδικους της παρεας σας ευχαριστω.

vasilllis
30-09-20, 16:51
τι να σου πούνε οι ειδικοί;;;;; βγάλε το έξω βάλε το να λειτουργήσει, πάρε φακό και καφέ και ψάξε

George Best
30-09-20, 19:11
τι να σου πούνε οι ειδικοί;;;;; βγάλε το έξω βάλε το να λειτουργήσει, πάρε φακό και καφέ και ψάξε

Ηλεκτρολογος εκαταστασεων ειμαι,ρωταω μηπως ειναι κατι ηλεκρικο ,αισθητηρες ,επιπλεον νερα,γιατι το κανει στην μεση της λειτουργειας,του σπιτιου μου ειναι το πλυντηριο

Κυριακίδης
30-09-20, 20:05
επιπλεον νερα,γιατι το κανει στην μεση της λειτουργειας,του
Υποθέσεις
Βαλβίδα νερού που δεν κλείνει στεγανά (και συνεχίζει να παίρνει νερό πέραν του σωστού ορίου κατά την λειτουργία)
Βρωμιές σε υδατοπαγίδα? (που σχετίζεται με τον πιεσσόστατη?)
Άλλες βαλβίδες εκτός της εισαγωγής νερού (που όταν έρθει η ώρα τους να λειτουργήσουν διαρρέει το νερό τότε )
Πρέπει να επιβεβαιώσεις αν είναι νερά που εμφανίζονται από υπερχείληση της καμπίνας πλύσης ? ή από κάτι άλλο (δεν το σταμάτησες την ώρα που έβλεπες τα νερά αν πράγματι ο θάλαμος πλύσης έχει γεμίσει περισότερο του κανονικού ορίου από νερά?)

George Best
01-10-20, 18:24
Υποθέσεις
Βαλβίδα νερού που δεν κλείνει στεγανά (και συνεχίζει να παίρνει νερό πέραν του σωστού ορίου κατά την λειτουργία)
Βρωμιές σε υδατοπαγίδα? (που σχετίζεται με τον πιεσσόστατη?)
Άλλες βαλβίδες εκτός της εισαγωγής νερού (που όταν έρθει η ώρα τους να λειτουργήσουν διαρρέει το νερό τότε )
Πρέπει να επιβεβαιώσεις αν είναι νερά που εμφανίζονται από υπερχείληση της καμπίνας πλύσης ? ή από κάτι άλλο (δεν το σταμάτησες την ώρα που έβλεπες τα νερά αν πράγματι ο θάλαμος πλύσης έχει γεμίσει περισότερο του κανονικού ορίου από νερά?)

Σ΄ευχαριστω και παλι φιλε μου για την βοηθεια,νάσαι καλα!!

vasilllis
01-10-20, 19:25
Ηλεκτρολογος εκαταστασεων ειμαι,ρωταω μηπως ειναι κατι ηλεκρικο ,αισθητηρες ,επιπλεον νερα,γιατι το κανει στην μεση της λειτουργειας,του σπιτιου μου ειναι το πλυντηριο

Τα πάντα μπορει να ειναι.Και τρύπια η σωληνα της αποχέτευσης και να βγαινουν την ωρα που αδειαζει τα νερα ή η αντλια .

GrOnibarD
03-10-20, 16:33
επισης κοιτα η φτερωτη που γυριζει και πεταει το νερο (η πανω η ηκατω)μηπως ειναι σκασμενη

Tassoss
08-11-20, 12:12
Καλημέρα,
Τελικά βρήκες λύση στο πρόβλημα σου?
Έχω κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα.