Επιστροφή στο Forum : [Miele] Πρόβλημα στην κατάψυξη miele kf7544snd
Καλημέρα σε όλη την παρέα θέλω την βοήθεια σας έχω ένα ψυγείοκαταψυκτη miele πριν ένα χρόνο η κατάψυξη έπαιζε ανάμεσα σε 0 έως - 25 ήρθε τεχνικός της εταιρία και μου είπε πάρε καινούργιο φωνάζω άλλον τεχνικό ξεπαγωνει τον ανεμιστήρα αλλάζει αισθητήρα αποψυξης ήταν καλύτερα. τον χειμώνα κανένα πρόβλημα τώρα με κάνει τα ίδια αλλά παρατήρησα ότι το κάνει όταν η πλάτη της συντήρησης πιάνει ένα λεπτό στρώμα πάγου, όταν κάνει απόψυξη ψιλό επανέρχεται η κατάψυξη.
Κυριακίδης
22-06-20, 11:28
ήρθε τεχνικός της εταιρία και μου είπε πάρε καινούργιο
Η γνωμάτευση του / συμπέρασμα / πρόφαση ποια ήταν ?
Μου ειπε μάλλον είναι το μοτέρ είναι και 16 χρόνια ψυγείο δεν συμφέρει να το πάρουμε να το δουμε μαζί με το μοτέρ 500 ευρώ θα θέλεις, έχουμε ψυγείο με 800 καινούργιο
500€. Τι συμπιεστή φοράει; 3ΗΡ;
Μάλλον θέλουν να πουλήσουνε καινούργια δεν ξέρω,μεταφορά διάγνωση, συμπιεστή περίπου 500
Επίσης του λες: τώρα το πρωί σε φώναξα ως Miele, το απόγευμα που θα σε φωνάξω ως Κώστα, Γιάννη, Μήτσο, πόσο θα θέλεις;
Ο άλλος τεχνικός που ήρθε όπως είπα άλλαξε αισθητήριο και κάπως βγήκε το καλοκαίρι τώρα μου κάνει τα ίδια αλλά παγωνει πρώτα η πλάτη της συντηρησης